politicell teror

Gyanendra pratap singhPratapgarhIndia

2017Akrilik ing kanvas

92 x 92 cm

Kelas politik India nalika umum ngadhepi tetimbangan sing angel banget kanggo bocah wadon lan bocah lanang, dheweke tuwuh nanging ing currept pendidikan lan pakaryan, kita mung ngadhepi titik bedhil.

WOOCS 2.1.9

Price on request

1 ing Simpenan

Gyan lair 2sep 1992 ing Pratapgarh disst, uttarpradesh, India, bapak shri -Nirbhay Singh lan ibu uga nggandhengake pertanian lapangan minangka petani, lan sedulur shivendra Singh ditampa kanthi gelar akeh ing bidang diary susu sawise m.sc. & PhD. makarya karo diary ibu, lan putra nomer loro saka bapak nelpon Gyanendra iku jeneng artis, lan ujjawala Singh minangka anggota kulawargane sing saiki dheweke sinau ing wektu bhu, kita katon masalah sadurunge lan angel ing urip kita, luwih dhisik sadurunge pati bapake, wektu iku kita padha sadulure padha standar standar. Nanging saben dina nganggo kejujuran Gyanendra miwiti sinau ing universitas Allahabad luwih saka Creck ujian mlebu wiwit 2008, lan miwiti juragan seni sing ora ana pungkasan, lan golek sawetara perkara lan ilang uga dadi pengarepan terus-terusan, karo macem-macem seni seni kaya -Pemeluk, cetakan cetak, scluptor, lega, mural, lukisan tradisional, kesenian menas Rajasthan, patchitra uddisa, lan liya-liyane ........


  1. Sertifikasi Keaslianan bakal diwenehake bareng karo karya seni.
  2. Pesthekake alamat lan nomer telpon ing alamat sampeyan ARTMO profil pancen nyata. Yen sampeyan pengin nggunakake alamat sing beda kanggo pangiriman, mula banjur owah-owahan miturut prosedur mriksa metu.
  3. miturut ARTMOKebijakan pengiriman, mung operator dipercaya kayata FedEx, DHL utawa UPS sing bakal digunakake.
  4. Sawise karya seni ana ing kart sampeyan, ongkos kirim, kalebu asuransi, bakal diwilang adhedhasar alamat sampeyan. Biaya kasebut bakal ditambahake ing invoice sampeyan. Iki butuh wektu sing sethithik. Sampeyan bakal nampa email yen invoice wis dianyari.
  5. An ARTMO manajer toko bakal ngubungi sampeyan kanthi langsung, liwat email, Skype, WhatsApp utawa telpon supaya bisa ngonfirmasi kabeh rincian lan luwih lanjut.
  6. Saiki sampeyan pengin pungkasanipun mriksa metu item. Yen sampeyan ngganti pikiran, sampeyan isih bisa ngilangi barang ing cart. Yen sampeyan isih setya tuku, saiki sampeyan kudu ngrampungake proses mriksa lan mbayar ARTMO akun. Kanggo keamanan sampeyan, aku ora bakal nampa pembayaran sadurunge barang kasebut wis teka kanthi aman.
  7. Sawise mbayar, aku bakal ngemas lan ngirimake karya seni. Iki bisa uga nganti jam 48 wiwit kemasan kriya kudu rampung kanthi runtut. Yen ana wektu tundha, amarga kahanan sing ora dingerteni, sampeyan bakal dilaporake asap.
  8. Sawise item wis siyap, sampeyan bakal nampa nomer pelacakan sing ngidini sampeyan ngetutake pengiriman ing situs web operator langsung. Penting kanggo dicathet yen yen kirim internasional, bisa uga ana tundha khusus. Iki ora biasa lan ora bakal nyebabake sampeyan gupuh.
  9. Yen barang kasebut tiba, sampeyan kudu mriksa kemasan lan barang kasebut langsung, ing ngarepe wong sing ngirim. Yen ana kerusakan, sampeyan kudu laporake menyang wong sing ngirim. Mangga nggawe foto sing jelas nuduhake kabeh kerusakan. Sembarang keluhan sawise menehi tandha panrimo kirim ora bakal ditampa, uga ora oleh aku utawa perusahaan asuransi.
Kebijakan Wangsulanku:

Aku nampa bali ing dina 7 sawise sampeyan nampa barang kasebut. Sampeyan kudu menehi informasi ARTMO babagan keputusan sampeyan ngasilake artwork, nggunakake email (hello@artmo.com). Sampeyan kudu bali ing jam 48 kanthi nggunakake bahan pengepakan lan kapal kiriman sing padha. Kabeh biaya kudu dijamin kalebu sampeyan kalebu asuransi pengiriman. Sawise item kasebut wis teka kanthi aman ing alamat artis kasebut lan sawise dikonfirmasi ora rusak ARTMO bakal mbalekaken regane net (ora kalebu biaya kirim lan asuransi).