Kewan Daya - Wolf

Tami HeFüssenJerman

2019Akrilik ing kanvas

200 x 180 cm

Wolf, kanca kita nganti pirang-pirang abad, tegese kamardikan lan kebebasan kanggo aku nanging uga sosiabilitas lan perlindungan. Aku tresna marang kewan cerdas iki.

WOOCS 2.1.9

Price on request

1 ing Simpenan

Tami He minangka seniman sing wis akeh pameran ing Jerman, Inggris lan ing luar negeri. Kandhane semangat iku nglukis. Sawise diwenehi cat akrilik pertama nalika umur 12, dheweke seneng karo medium lan kekuwatan ekspresif kasebut. Dheweke wis fokus ing Lukisan Gambar lan Gambar.

Pernyataan artis

Sajrone kerjaku aku nyoba fokus marang kejujuran lan kesucian saben lukisan. Saben kerjane ngemu kerumitan aneh; sawetara ora bisa diramal lan liyane diselehake kanthi strategis. Tantangan fisik teka kanggo ngerteni quirks tambahan lan banjur digunakake kanggo nambah fokus lukisan kasebut. Aku nemokake kepuasan gedhe sajrone nggawe gambar lan emosi sing padha.

Aku nemokake kepuasan banget kanggo nanggepi panampil. Saben karya dibentuk kanthi nunggu mripat pamirsa mandheg sinau, kanthi cepet banjur ngaso maneh. Kaya balet, aduk emosi sing beda kanthi saben gerakan.

Kanthi saben lukisan, aku nyoba nggabungake rasa misteri lan pikat, ramalan sing mantep, persepsi lan ngowahi persepsi. Aku nggunakake karya kanggo provoke lan menehi inspirasi kanggo analisa kreatif ruang, irama lan gerakan. Aku nganggep karyaku mung minangka link antarane artis lan pamirsa sing nuduhake pengalaman intim sing padha.

Yours
Tami He

  1. Sertifikasi Keaslianan bakal diwenehake bareng karo karya seni.
  2. Pesthekake alamat lan nomer telpon ing alamat sampeyan ARTMO profil pancen nyata. Yen sampeyan pengin nggunakake alamat sing beda kanggo pangiriman, mula banjur owah-owahan miturut prosedur mriksa metu.
  3. miturut ARTMOKebijakan pengiriman, mung operator dipercaya kayata FedEx, DHL utawa UPS sing bakal digunakake.
  4. Sawise karya seni ana ing kart sampeyan, ongkos kirim, kalebu asuransi, bakal diwilang adhedhasar alamat sampeyan. Biaya kasebut bakal ditambahake ing invoice sampeyan. Iki butuh wektu sing sethithik. Sampeyan bakal nampa email yen invoice wis dianyari.
  5. An ARTMO manajer toko bakal ngubungi sampeyan kanthi langsung, liwat email, Skype, WhatsApp utawa telpon supaya bisa ngonfirmasi kabeh rincian lan luwih lanjut.
  6. Saiki sampeyan pengin pungkasanipun mriksa metu item. Yen sampeyan ngganti pikiran, sampeyan isih bisa ngilangi barang ing cart. Yen sampeyan isih setya tuku, saiki sampeyan kudu ngrampungake proses mriksa lan mbayar ARTMO akun. Kanggo keamanan sampeyan, aku ora bakal nampa pembayaran sadurunge barang kasebut wis teka kanthi aman.
  7. Sawise mbayar, aku bakal ngemas lan ngirimake karya seni. Iki bisa uga nganti jam 48 wiwit kemasan kriya kudu rampung kanthi runtut. Yen ana wektu tundha, amarga kahanan sing ora dingerteni, sampeyan bakal dilaporake asap.
  8. Sawise item wis siyap, sampeyan bakal nampa nomer pelacakan sing ngidini sampeyan ngetutake pengiriman ing situs web operator langsung. Penting kanggo dicathet yen yen kirim internasional, bisa uga ana tundha khusus. Iki ora biasa lan ora bakal nyebabake sampeyan gupuh.
  9. Yen barang kasebut tiba, sampeyan kudu mriksa kemasan lan barang kasebut langsung, ing ngarepe wong sing ngirim. Yen ana kerusakan, sampeyan kudu laporake menyang wong sing ngirim. Mangga nggawe foto sing jelas nuduhake kabeh kerusakan. Sembarang keluhan sawise menehi tandha panrimo kirim ora bakal ditampa, uga ora oleh aku utawa perusahaan asuransi.
Kebijakan Wangsulanku:

Aku nampa bali ing dina 7 sawise sampeyan nampa barang kasebut. Sampeyan kudu menehi informasi ARTMO babagan keputusan sampeyan ngasilake artwork, nggunakake email (hello@artmo.com). Sampeyan kudu bali ing jam 48 kanthi nggunakake bahan pengepakan lan kapal kiriman sing padha. Kabeh biaya kudu dijamin kalebu sampeyan kalebu asuransi pengiriman. Sawise item kasebut wis teka kanthi aman ing alamat artis kasebut lan sawise dikonfirmasi ora rusak ARTMO bakal mbalekaken regane net (ora kalebu biaya kirim lan asuransi).