Bloom Purple

Uma AslamNorthwichInggris

2018Edisi Terbatas Terpilih, Giclee Print ing Jerman Hahnemuhle Etch 110gsm.Frame ora klebu.

Edisi 3 / 200

20 x 27 cm

Cetakan seni kontemporer sing indah iki, kanthi bentuk kembang abstrak lan mbandingake biru lan ungu jero

WOOCS 2.1.9

$ 130

1 ing Simpenan

Aku lair ing Manchester UK lan manggon ing Prancis lan Spanyol, ing endi aku bakal ujar manawa lelungan seni saya wiwit diwiwiti, sadurunge iki aku miwiti akeh dalan karir sing beda lan kadang-kadang bakal nggawe gambar lan lukisan minangka jaman kepungkur.

Saiki mesthi seni yaiku uripku lan aku ora bisa mbayangake tumindak liya.

Wiwit isih tuwa, aku wis kepincut karo dununge spiritual lan angel, pengalamanku, lelungan astral, wahyu yaiku sing dak coba dakkenal nalika canvases aku kanthi gaya kontemporer modern. Sanajan aku rumangsa gaweyan duwe ekspresi dhewe.

Aku duwe pameran ing pirang-pirang pameran ing kene lan ing luar negeri lan uga menang akeh penghargaan kanggo seniku.
Ing taun 2003, aku duwe rong pengalaman spiritual sing jero banget, sing meksa aku njupuk seni menyang tingkat liyane, aku uga ngerti manawa seniku bakal duwe sawetara makna lan pengaruh marang para pamirsa ing tingkat spiritual utawa kanthi semangat. , Aku dijaga kanthi kuwat supaya bisa kerja lan ora mung ngono.

Sawise pirang-pirang sinkronikitas lan petunjuk gaib, aku bakal dituju menyang tujuan sabanjure, sisih lor Spanyol, taun 1 mengko,

Aku seneng banget lan wani tanpa pengalaman, kanggo mbukak galeri lan ruang studio ing sawijining kutha cilik sing diarani Sant Feliu de Guixols ing njaba Girona Spanyol,.

Kabeh, pungkasane, bareng-bareng dadi tanpa sregep, ing kutha sing ora kasedhiya kanggo nyewa lan para tanggane senior padha seneng banget babagan ide liya manca wong liya sing nganakake bisnis.
Aku rong taun paling apik ing kene.Ira karo warga lokal, seniman lan klien saka macem-macem budaya lan negara sing beda.

Sayange, amarga kahanan sing ora dikarepake lan kesehatan sing lara, aku kudu bali menyang UK, nanging aku ngarep-arep sedina maneh.
Muga-muga gaweyane ngisi ati lan semangatmu kanthi inspirasi lan kabungahan.
Kanthi katresnan.
Uma.

  1. Sertifikasi Keaslianan bakal diwenehake bareng karo karya seni.
  2. Pesthekake alamat lan nomer telpon ing alamat sampeyan ARTMO profil pancen nyata. Yen sampeyan pengin nggunakake alamat sing beda kanggo pangiriman, mula banjur owah-owahan miturut prosedur mriksa metu.
  3. miturut ARTMOKebijakan pengiriman, mung operator dipercaya kayata FedEx, DHL utawa UPS sing bakal digunakake.
  4. Sawise karya seni ana ing kart sampeyan, ongkos kirim, kalebu asuransi, bakal diwilang adhedhasar alamat sampeyan. Biaya kasebut bakal ditambahake ing invoice sampeyan. Iki butuh wektu sing sethithik. Sampeyan bakal nampa email yen invoice wis dianyari.
  5. An ARTMO manajer toko bakal ngubungi sampeyan kanthi langsung, liwat email, Skype, WhatsApp utawa telpon supaya bisa ngonfirmasi kabeh rincian lan luwih lanjut.
  6. Saiki sampeyan pengin pungkasanipun mriksa metu item. Yen sampeyan ngganti pikiran, sampeyan isih bisa ngilangi barang ing cart. Yen sampeyan isih setya tuku, saiki sampeyan kudu ngrampungake proses mriksa lan mbayar ARTMO akun. Kanggo keamanan sampeyan, aku ora bakal nampa pembayaran sadurunge barang kasebut wis teka kanthi aman.
  7. Sawise mbayar, aku bakal ngemas lan ngirimake karya seni. Iki bisa uga nganti jam 48 wiwit kemasan kriya kudu rampung kanthi runtut. Yen ana wektu tundha, amarga kahanan sing ora dingerteni, sampeyan bakal dilaporake asap.
  8. Sawise item wis siyap, sampeyan bakal nampa nomer pelacakan sing ngidini sampeyan ngetutake pengiriman ing situs web operator langsung. Penting kanggo dicathet yen yen kirim internasional, bisa uga ana tundha khusus. Iki ora biasa lan ora bakal nyebabake sampeyan gupuh.
  9. Yen barang kasebut tiba, sampeyan kudu mriksa kemasan lan barang kasebut langsung, ing ngarepe wong sing ngirim. Yen ana kerusakan, sampeyan kudu laporake menyang wong sing ngirim. Mangga nggawe foto sing jelas nuduhake kabeh kerusakan. Sembarang keluhan sawise menehi tandha panrimo kirim ora bakal ditampa, uga ora oleh aku utawa perusahaan asuransi.
Kebijakan Wangsulanku:

Aku nampa bali ing dina 7 sawise sampeyan nampa barang kasebut. Sampeyan kudu menehi informasi ARTMO babagan keputusan sampeyan ngasilake artwork, nggunakake email (hello@artmo.com). Sampeyan kudu bali ing jam 48 kanthi nggunakake bahan pengepakan lan kapal kiriman sing padha. Kabeh biaya kudu dijamin kalebu sampeyan kalebu asuransi pengiriman. Sawise item kasebut wis teka kanthi aman ing alamat artis kasebut lan sawise dikonfirmasi ora rusak ARTMO bakal mbalekaken regane net (ora kalebu biaya kirim lan asuransi).