Wahyu III

Marcela OliviaWashington DCAmerika Serikat

Inggris2019Minyak ing Canvas - pigmen Italia

30 x 24 cm

Menuju keseimbangan antara manungsa lan alam.

WOOCS 2.1.9

Price on request

1 ing Simpenan

"Umume uripku wis darmabakti kanggo alam lan seni. Aku kepeksa nggawe seni sing nyinaoni sakral kanthi sinau babagan ruang komposisi, nguasai teknik seni, amarga intuisi aku ndeleng tingkat energi vibratory sing ngubengi makhluk utawa obyek. suci kanggo kula minangka manungsa, kewan lan alam. Sebab sing nyipta aku nggawe seni yaiku ngirimake kaendahan, penyembuhan lan kasucian.

Bagéyan saka praktikku ing London UK muter babagan gerakan estetika anyar minangka konsep politik kanggo ngripta alam sensitif gesang: kewan liar ing pigura kutha. WAUF, yaiku jinis barking kewan ing jagad kutha

Wiwitane bisa menehi definisi inklusif babagan gerakan estetika anyar iki ing seni. Gerakan iki didhasarake ing London ing karya dening seniman internasional. Wis kumpul sawetara taun suwene. Apa karakteristik kewan anyar iki ing kutha (kurator Naig Demagriden)

Lukisan paling anyar sing saya alami menyang pengalaman samodra, perspektif manungsa saya nalika nerangake efek manungsa ing segara, lan tresna marang kewan. Samudra minangka ibu kanggo kita kabeh, lan kita kudu mbikak awake dhewe menyang banyu segara planet, permukaan lan jerone, kanthi bener ngurmati segara, urip kewan, lan ekosistem kita.

Pakaryan lan panggilanku minangka artis lelungan wis digawe sesambungan karo kewan, lan iki kudu kalebu pasuryan

para sadulur kita sing rada adoh nanging perlu ing segara. Aku isih isih bisa ngeling-eling karo kenang-kenangan paling awal sing nyekseni hatchings penyu ing pinggir pasisir - iki kok aku kepeksa nyanyi nganggo lukisanku sing dibutuhake kanggo kelangan cangkang amarga keasaman lan makhluk laut.

Pusat banyu nyawiji kita kabeh. Aku nuduhake sudut pandang seniman liyane (utamane David Hockney) manawa misi kita yaiku nampilake kaendahan liwat tumindak ndeleng urip liyane ing banyu, lan ndeleng makhluk liya ing banyu, lan ndeleng awake dhewe ing banyu.

  1. Sertifikasi Keaslianan bakal diwenehake bareng karo karya seni.
  2. Pesthekake alamat lan nomer telpon ing alamat sampeyan ARTMO profil pancen nyata. Yen sampeyan pengin nggunakake alamat sing beda kanggo pangiriman, mula banjur owah-owahan miturut prosedur mriksa metu.
  3. miturut ARTMOKebijakan pengiriman, mung operator dipercaya kayata FedEx, DHL utawa UPS sing bakal digunakake.
  4. Sawise karya seni ana ing kart sampeyan, ongkos kirim, kalebu asuransi, bakal diwilang adhedhasar alamat sampeyan. Biaya kasebut bakal ditambahake ing invoice sampeyan. Iki butuh wektu sing sethithik. Sampeyan bakal nampa email yen invoice wis dianyari.
  5. An ARTMO manajer toko bakal ngubungi sampeyan kanthi langsung, liwat email, Skype, WhatsApp utawa telpon supaya bisa ngonfirmasi kabeh rincian lan luwih lanjut.
  6. Saiki sampeyan pengin pungkasanipun mriksa metu item. Yen sampeyan ngganti pikiran, sampeyan isih bisa ngilangi barang ing cart. Yen sampeyan isih setya tuku, saiki sampeyan kudu ngrampungake proses mriksa lan mbayar ARTMO akun. Kanggo keamanan sampeyan, aku ora bakal nampa pembayaran sadurunge barang kasebut wis teka kanthi aman.
  7. Sawise mbayar, aku bakal ngemas lan ngirimake karya seni. Iki bisa uga nganti jam 48 wiwit kemasan kriya kudu rampung kanthi runtut. Yen ana wektu tundha, amarga kahanan sing ora dingerteni, sampeyan bakal dilaporake asap.
  8. Sawise item wis siyap, sampeyan bakal nampa nomer pelacakan sing ngidini sampeyan ngetutake pengiriman ing situs web operator langsung. Penting kanggo dicathet yen yen kirim internasional, bisa uga ana tundha khusus. Iki ora biasa lan ora bakal nyebabake sampeyan gupuh.
  9. Yen barang kasebut tiba, sampeyan kudu mriksa kemasan lan barang kasebut langsung, ing ngarepe wong sing ngirim. Yen ana kerusakan, sampeyan kudu laporake menyang wong sing ngirim. Mangga nggawe foto sing jelas nuduhake kabeh kerusakan. Sembarang keluhan sawise menehi tandha panrimo kirim ora bakal ditampa, uga ora oleh aku utawa perusahaan asuransi.
Kebijakan Wangsulanku:

Aku nampa bali ing dina 7 sawise sampeyan nampa barang kasebut. Sampeyan kudu menehi informasi ARTMO babagan keputusan sampeyan ngasilake artwork, nggunakake email (hello@artmo.com). Sampeyan kudu bali ing jam 48 kanthi nggunakake bahan pengepakan lan kapal kiriman sing padha. Kabeh biaya kudu dijamin kalebu sampeyan kalebu asuransi pengiriman. Sawise item kasebut wis teka kanthi aman ing alamat artis kasebut lan sawise dikonfirmasi ora rusak ARTMO bakal mbalekaken regane net (ora kalebu biaya kirim lan asuransi).