Rose de Chine

Kerstin PaillardJuan les PinsFrance

2018Celengan pigmen ing kanvas dowo

80 x 80 cm

Hibiscus rosa-sinensis, dikenal kanthi koleksual minangka kembang waru Cina utawa China mawar minangka spesies kembang tropis, tanduran sing tuwuh ing suku Hibisceae saka kulawarga Malvaceae, asli ing Asia Wétan. Kembang waru minangka simbol kalanggengan. The China Rose minangka kembang nasional Malaysia, diarani Bunga Raya ing basa Melayu. Iki secara harfiah dikenal kanthi jeneng "kembang perayaan" ing basa Melayu. Abang kelopak sing nggambarake keberanian, urip, lan tuwuhing cepet saka Malaysia, lan lima kelopak nggambarake limang Rukun Negara (filosofy) Malaysia. Aku nggunakake pigmen ing kanvas lan rampung karo varnis gloss.

WOOCS 2.1.9

$ 2,727

1 ing Simpenan

Louise Bourgeois nate ujar yen «Werna luwih kuwat tinimbang basa. Iku komunikasi subliminal. »

Teori impresionis, filsafat Josef Albers, para seniman sing kerja nganggo jeneng Lukisan Lapisan, metafisika kontemporer Olafur Eliasson, kabeh kepengin banget karo nuansa tartamtu.

Lukisan abstrak minangka ekspresi pribadi sing narik kawigaten kanggo warna lan bentuk, langit lan mujur, cahya sisih lor lan padhang sisih kidul. Lukisan kasebut mung digawe pigmen saka pastel garing sing dakgepit, ngrokok lan nyakot ing kanvas, supaya saben lukisan duwe ngarsane sing penting banget lan apik banget. Aku cat mbuwang ing lantai, aku rumangsa luwih cedhak, luwih akeh bagean saka lukisan, sing makarya saka sisih papat, mlaku-mlaku lan harfiah ana ing lukisan kasebut. Kaya karya-karya pungkasan Degas ing pastel, pastelworks saya luwih dicet tinimbang digambar: Aku nempelake mantel saka kapur berwarna ing kanvas, moistening lan numpuk siji ing permukaan liyane, nyoba nggawa paling apik ing saben tint, jero. , getaran, kekuwatan lan rasane. Kanggo njaga aspek khusus pastel garing lan padhang lan jero saka pigmen murni, lan kanggo nambah efek saben warna, aku nggawe proses unik kanggo varnishing pastel ing kanvas kanthi nglamar campuran ing pirang-pirang lapisan tipis, ing supaya entuk finnish sing padha karo lukisan minyak.

Aku pengin nyebut raosku tinimbang nggambarake. Aku pengin lukisan dadi ekspresif kanthi jelas, sumunar saka njero, ngatur konten emosional sing kuwat. Kaya Rothko, aku obah karo hubungan warna, nanging aku ora pengin gambarku mung kanggo apresiasi sing apik. Dheweke kandha, «Yen sampeyan mung pindah warna karo hubungan warna, mula sampeyan ora kejawab. »Aku kepengin ndudohake emosi lan raos jero, nggawe dialog sing migunani karo penonton, ngrangkep para pamirsa ing swasana tartamtu, lan ngajak dheweke melu ing jagad sing ora duwe sifat, kapenuhan ing rasa serem, eksistensialisme lan puisi. Aku seneng karo kekurangan amarga perwakilan lan kebebasan total, lan aku ngajak para pamirsa golek spiritualitas pribadi kanthi nggambarake ide internal menyang kanvas.

Penduduk Seni (nalika musim panas lan musim gugur 2018) ing Lapland ing sisih Lor Swedia, nuntun aku nggawe awak kerja sing diarani Lapland, sing njupuk sinar matahari srengenge lan pirang-pirang langit Lor, sera lukisan sing dumadi saka pirang-pirang karya seni sing gegandhengan karo inspirasi cahya, langit, lanskap lan warna wilayah kasebut.

  1. Sertifikasi Keaslianan bakal diwenehake bareng karo karya seni.
  2. Pesthekake alamat lan nomer telpon ing alamat sampeyan ARTMO profil pancen nyata. Yen sampeyan pengin nggunakake alamat sing beda kanggo pangiriman, mula banjur owah-owahan miturut prosedur mriksa metu.
  3. miturut ARTMOKebijakan pengiriman, mung operator dipercaya kayata FedEx, DHL utawa UPS sing bakal digunakake.
  4. Sawise karya seni ana ing kart sampeyan, ongkos kirim, kalebu asuransi, bakal diwilang adhedhasar alamat sampeyan. Biaya kasebut bakal ditambahake ing invoice sampeyan. Iki butuh wektu sing sethithik. Sampeyan bakal nampa email yen invoice wis dianyari.
  5. An ARTMO manajer toko bakal ngubungi sampeyan kanthi langsung, liwat email, Skype, WhatsApp utawa telpon supaya bisa ngonfirmasi kabeh rincian lan luwih lanjut.
  6. Saiki sampeyan pengin pungkasanipun mriksa metu item. Yen sampeyan ngganti pikiran, sampeyan isih bisa ngilangi barang ing cart. Yen sampeyan isih setya tuku, saiki sampeyan kudu ngrampungake proses mriksa lan mbayar ARTMO akun. Kanggo keamanan sampeyan, aku ora bakal nampa pembayaran sadurunge barang kasebut wis teka kanthi aman.
  7. Sawise mbayar, aku bakal ngemas lan ngirimake karya seni. Iki bisa uga nganti jam 48 wiwit kemasan kriya kudu rampung kanthi runtut. Yen ana wektu tundha, amarga kahanan sing ora dingerteni, sampeyan bakal dilaporake asap.
  8. Sawise item wis siyap, sampeyan bakal nampa nomer pelacakan sing ngidini sampeyan ngetutake pengiriman ing situs web operator langsung. Penting kanggo dicathet yen yen kirim internasional, bisa uga ana tundha khusus. Iki ora biasa lan ora bakal nyebabake sampeyan gupuh.
  9. Yen barang kasebut tiba, sampeyan kudu mriksa kemasan lan barang kasebut langsung, ing ngarepe wong sing ngirim. Yen ana kerusakan, sampeyan kudu laporake menyang wong sing ngirim. Mangga nggawe foto sing jelas nuduhake kabeh kerusakan. Sembarang keluhan sawise menehi tandha panrimo kirim ora bakal ditampa, uga ora oleh aku utawa perusahaan asuransi.
Kebijakan Wangsulanku:

Aku nampa bali ing dina 7 sawise sampeyan nampa barang kasebut. Sampeyan kudu menehi informasi ARTMO babagan keputusan sampeyan ngasilake artwork, nggunakake email (hello@artmo.com). Sampeyan kudu bali ing jam 48 kanthi nggunakake bahan pengepakan lan kapal kiriman sing padha. Kabeh biaya kudu dijamin kalebu sampeyan kalebu asuransi pengiriman. Sawise item kasebut wis teka kanthi aman ing alamat artis kasebut lan sawise dikonfirmasi ora rusak ARTMO bakal mbalekaken regane net (ora kalebu biaya kirim lan asuransi).