Rasa Dhewe III (Ing jero Sampeyan)

Olawunmi BanjoLagosNigeria

2018Minyak ing kanvas

102 x 122 cm

Rasa Diri: Ing jaman anyar ing donya digital, gampang kelangan identitas sapa sing bener-bener ana dening gangguan, sawetara prekara sing bisa kita pikir lan golek validasi saka panemu populer babagan awake dhewe lan kepiye urip urip. Sejatine akeh sing nggawe kita rumangsa ditekan lan iki nyebabake depresi sing luwih dhuwur, harga diri sing rendah lan malah bunuh diri ing macem-macem masyarakat ing saindenging jagad. Sawise kaping, kita nggoleki apa sing bakal ngisi kekosongan; sawetara kita nemokake keamanan ing ideologi sing beda (Ajaran kuna, tradhisi, budaya, agama, alam, ilmu, kosmos lan liya-liyane). Umume apa sing kita deleng, duwe bebener sing didhelikake sing padha; "Apa sing sampeyan goleki yaiku ing jero sampeyan" .Saya realisasi ngungkapake energi sing kita kendhakake ing awake dhewe lan ngerti manawa dhiri sing luwih dhuwur ana ing njero sampeyan. Ora ngerti potensial kita mung ndadekake awake dhewe; saka awake dhewe lan ngrasakake jagad tanpa sesambungan karo sapa sejatine. Kita mung bisa nulungi wong liya yen luwih dhisik nulungi awake dhewe lan ngerti energi sing ora bisa dilebokake bisa mbantu ngrasakake alam nyata, rasa seneng, tentrem, katresnan, kesetaraan, kebebasan lan liya-liyane.

WOOCS 2.1.9

Price on request

1 ing Simpenan

Nami kula Olawunmi Banjo lan kula minangka Artis Visual. Liwat praktek lan inspirasi sing tetep saka karya Artis liyane, aku bisa ngembangake kemampuan kreatif. Aku nggawe Lukisan realistis lan suralis sing rinci banget sing njupuk ideologi sing nggambarake kasunyatan sosial, individu lan saben dinane sing ngalangi umume masyarakat. Mirsani Alam, karya seni, Situasi lan pengalaman pribadi wis menehi inspirasi kanggo biasane nggawe liwat Art, tanggapan kanggo kasunyatan sing didhelikake sing ngonfigurasi kita kanthi individu lan global. Karya kanthi ekspresif kanthi visual, nggambarake para pamirsa supaya bisa nggambarake batin lan duwe obrolan visual karo pikirane.

  1. Sertifikasi Keaslianan bakal diwenehake bareng karo karya seni.
  2. Pesthekake alamat lan nomer telpon ing alamat sampeyan ARTMO profil pancen nyata. Yen sampeyan pengin nggunakake alamat sing beda kanggo pangiriman, mula banjur owah-owahan miturut prosedur mriksa metu.
  3. miturut ARTMOKebijakan pengiriman, mung operator dipercaya kayata FedEx, DHL utawa UPS sing bakal digunakake.
  4. Sawise karya seni ana ing kart sampeyan, ongkos kirim, kalebu asuransi, bakal diwilang adhedhasar alamat sampeyan. Biaya kasebut bakal ditambahake ing invoice sampeyan. Iki butuh wektu sing sethithik. Sampeyan bakal nampa email yen invoice wis dianyari.
  5. An ARTMO manajer toko bakal ngubungi sampeyan kanthi langsung, liwat email, Skype, WhatsApp utawa telpon supaya bisa ngonfirmasi kabeh rincian lan luwih lanjut.
  6. Saiki sampeyan pengin pungkasanipun mriksa metu item. Yen sampeyan ngganti pikiran, sampeyan isih bisa ngilangi barang ing cart. Yen sampeyan isih setya tuku, saiki sampeyan kudu ngrampungake proses mriksa lan mbayar ARTMO akun. Kanggo keamanan sampeyan, aku ora bakal nampa pembayaran sadurunge barang kasebut wis teka kanthi aman.
  7. Sawise mbayar, aku bakal ngemas lan ngirimake karya seni. Iki bisa uga nganti jam 48 wiwit kemasan kriya kudu rampung kanthi runtut. Yen ana wektu tundha, amarga kahanan sing ora dingerteni, sampeyan bakal dilaporake asap.
  8. Sawise item wis siyap, sampeyan bakal nampa nomer pelacakan sing ngidini sampeyan ngetutake pengiriman ing situs web operator langsung. Penting kanggo dicathet yen yen kirim internasional, bisa uga ana tundha khusus. Iki ora biasa lan ora bakal nyebabake sampeyan gupuh.
  9. Yen barang kasebut tiba, sampeyan kudu mriksa kemasan lan barang kasebut langsung, ing ngarepe wong sing ngirim. Yen ana kerusakan, sampeyan kudu laporake menyang wong sing ngirim. Mangga nggawe foto sing jelas nuduhake kabeh kerusakan. Sembarang keluhan sawise menehi tandha panrimo kirim ora bakal ditampa, uga ora oleh aku utawa perusahaan asuransi.
Kebijakan Wangsulanku:

Aku nampa bali ing dina 7 sawise sampeyan nampa barang kasebut. Sampeyan kudu menehi informasi ARTMO babagan keputusan sampeyan ngasilake artwork, nggunakake email (hello@artmo.com). Sampeyan kudu bali ing jam 48 kanthi nggunakake bahan pengepakan lan kapal kiriman sing padha. Kabeh biaya kudu dijamin kalebu sampeyan kalebu asuransi pengiriman. Sawise item kasebut wis teka kanthi aman ing alamat artis kasebut lan sawise dikonfirmasi ora rusak ARTMO bakal mbalekaken regane net (ora kalebu biaya kirim lan asuransi).