Sublime cara nglukis urip

Kloska OvidiuFocsaniRomania

2020Lukisan akrilik ing kanvas dowo

60 x 80 cm

Kalanggengan kafkian kanthi kembang jam 7 bengi, mlebu 17.01.2020 lukisan akrilik ing kanvas sing dileburake ing sasis kayu / varnished / siap kanggo nggambar ukuran lukisan: 60 x 80 x 2 cm Kanggo aku, minangka artis, isih urip minangka alasan sing sampurna kanggo nggawe game sing sregep ing antarane ide volatility lan perennial ing donya sing kita weruh babagan kita, lan inti semangat manungsa: kalbu. "Kembangku" minangka ekspresi sing ringkes saka meta-kasunyatan, ing ngendi panampil diundang semedi, nggunakake semangat, nemokake energi kasebut, sing ditinggalake kita kabeh duwe jero, sing nggawe kesunyian saka njaluk ngemis .

WOOCS 2.1.9

$ 1,080

1 ing Simpenan

Wigati sing nggumunake, bentuk dinamisme iki mbukak kanthi cara sing unik, kanthi nggambarake cara pikiran, kinerja pikiran karo sirkuit saraf. Iki "mripat sihir" .Aku percaya manawa kanthi keunikan diwiwiti kanthi kapasitas banget nemoni alam semesta saka prekara-prekara sing rusak, wektu sing wis owah dadi ephemeritas. Ana pirang-pirang jam sing daklampirake nalika ndeleng keranjang, ing kisut wit, ing papan tembok rusak karo wektu. Iki minangka latihan sing kudu ditindakake saben wong. Tegese nggambarake semangat, sesambungan luhur. Aku nyambung karo nggawe bisu lan ora ana wektu sajrone ngobrol cendhak ing antarane perkara. Sublime. Esoterik. ... Lan wengi ... cahya sing adhem lan nyenengake sing nggawe babar pisan, didorong dening gemeter jero sing dikenal wiwit wayahe sadurunge.

Visualku ana hubungane karo impen, ora sadar, delirium, hallucinasi, kanthi owah-owahan wujud lan cahya, kanthi spontan, khayalan, ora normal lan normal, aneh lan nganggo. "Aku lair ing Romania, distrik Neamt, ing sawijining kutha cilik ing NE saka Romania ing 27 saka july 1977. Ing 2000 aku lulus Universitas Teknis" Gheorghe Asachi "saka Iasi, Romania, Fakultas Elektronika lan Telekomunikasi. Ing 2009 aku lulus. kelas master ing "George Enescu" Universitas Seni saka Iasi, Fakultas Seni Halus karo proyek kasebut "Intervensi Urban - interferensi oniric - obyek seni". Aku Urip lan nggawe ing Focsani, distrik Vrancea saka Romania

Anggota Kesatuan Artis Profesional Romania UAP

Hubungi: 004.0720.190.320

  1. Sertifikasi Keaslianan bakal diwenehake bareng karo karya seni.
  2. Pesthekake alamat lan nomer telpon ing alamat sampeyan ARTMO profil pancen nyata. Yen sampeyan pengin nggunakake alamat sing beda kanggo pangiriman, mula banjur owah-owahan miturut prosedur mriksa metu.
  3. miturut ARTMOKebijakan pengiriman, mung operator dipercaya kayata FedEx, DHL utawa UPS sing bakal digunakake.
  4. Sawise karya seni ana ing kart sampeyan, ongkos kirim, kalebu asuransi, bakal diwilang adhedhasar alamat sampeyan. Biaya kasebut bakal ditambahake ing invoice sampeyan. Iki butuh wektu sing sethithik. Sampeyan bakal nampa email yen invoice wis dianyari.
  5. An ARTMO manajer toko bakal ngubungi sampeyan kanthi langsung, liwat email, Skype, WhatsApp utawa telpon supaya bisa ngonfirmasi kabeh rincian lan luwih lanjut.
  6. Saiki sampeyan pengin pungkasanipun mriksa metu item. Yen sampeyan ngganti pikiran, sampeyan isih bisa ngilangi barang ing cart. Yen sampeyan isih setya tuku, saiki sampeyan kudu ngrampungake proses mriksa lan mbayar ARTMO akun. Kanggo keamanan sampeyan, aku ora bakal nampa pembayaran sadurunge barang kasebut wis teka kanthi aman.
  7. Sawise mbayar, aku bakal ngemas lan ngirimake karya seni. Iki bisa uga nganti jam 48 wiwit kemasan kriya kudu rampung kanthi runtut. Yen ana wektu tundha, amarga kahanan sing ora dingerteni, sampeyan bakal dilaporake asap.
  8. Sawise item wis siyap, sampeyan bakal nampa nomer pelacakan sing ngidini sampeyan ngetutake pengiriman ing situs web operator langsung. Penting kanggo dicathet yen yen kirim internasional, bisa uga ana tundha khusus. Iki ora biasa lan ora bakal nyebabake sampeyan gupuh.
  9. Yen barang kasebut tiba, sampeyan kudu mriksa kemasan lan barang kasebut langsung, ing ngarepe wong sing ngirim. Yen ana kerusakan, sampeyan kudu laporake menyang wong sing ngirim. Mangga nggawe foto sing jelas nuduhake kabeh kerusakan. Sembarang keluhan sawise menehi tandha panrimo kirim ora bakal ditampa, uga ora oleh aku utawa perusahaan asuransi.
Kebijakan Wangsulanku:

Aku nampa bali ing dina 7 sawise sampeyan nampa barang kasebut. Sampeyan kudu menehi informasi ARTMO babagan keputusan sampeyan ngasilake artwork, nggunakake email (hello@artmo.com). Sampeyan kudu bali ing jam 48 kanthi nggunakake bahan pengepakan lan kapal kiriman sing padha. Kabeh biaya kudu dijamin kalebu sampeyan kalebu asuransi pengiriman. Sawise item kasebut wis teka kanthi aman ing alamat artis kasebut lan sawise dikonfirmasi ora rusak ARTMO bakal mbalekaken regane net (ora kalebu biaya kirim lan asuransi).