Dokumen kasebut

Gaby GusekBukaresRomania

2019Pen, spiker lan spidol Letraset ing kertas

29.7 x 42 cm

WOOCS 2.1.9

$ 297

1 ing Simpenan

Aku lair tanggal 30 Januari Januari ing Tegelen Walanda. Aku miwiti sinau babagan seni ing akademi seni ing Maastricht, nanging ganti taun mengko menyang Dance Academy Brabant ing Tilburg. Sawise pirang-pirang taun lan sawetara pengembara aku ngerti seni katresnan kanggo seni visual lan njupuk pendhidhikan ing Akademi Negara kanggo Seni Visual ing Arendonck Belgium.Dance wis dadi pengaruh penting lan subyek bali menyang pirang-pirang taun. Aku kudu nyerah karir dhewe ing tari amarga nandhang tatu. Karepku kanggo tarian isih tetep lan saben aset nari ing macem-macem jinis gaya digunakake ing karya. Nanging kajaba tema liyane digunakake ing lukisan. Inspirasi asale saka ngendi wae. Werna pola wong kewan, nanging uga masalah sosial ditangkap ing ilustrasi lukisan utawa karya media campuran kaya kolase. Aku nyambut gawe kanthi akeh bahan kayata pen cat cat akrilik cat nyemprotake cat utawa malah bahan sing bisa ditemokake ing saubenging omah. Tandhaanku mesthi bisa ditemokake ing warna sing sregep lan warna paling rinci nalika paling sawetara taun aku wis urip ing sawetara negara. Saben negara sing menehi inspirasi lan sawetara pengaruh kanggo gaweanku. Saiki aku manggon lan kerja ing Bucharest Romania sing dadi sumber inspirasi sing apik banget. Kanggo ndeleng luwih akeh aku golek ing Facebook ing ngisor GabyGusek.nl

  1. Sertifikasi Keaslianan bakal diwenehake bareng karo karya seni.
  2. Pesthekake alamat lan nomer telpon ing alamat sampeyan ARTMO profil pancen nyata. Yen sampeyan pengin nggunakake alamat sing beda kanggo pangiriman, mula banjur owah-owahan miturut prosedur mriksa metu.
  3. miturut ARTMOKebijakan pengiriman, mung operator dipercaya kayata FedEx, DHL utawa UPS sing bakal digunakake.
  4. Sawise karya seni ana ing kart sampeyan, ongkos kirim, kalebu asuransi, bakal diwilang adhedhasar alamat sampeyan. Biaya kasebut bakal ditambahake ing invoice sampeyan. Iki butuh wektu sing sethithik. Sampeyan bakal nampa email yen invoice wis dianyari.
  5. An ARTMO manajer toko bakal ngubungi sampeyan kanthi langsung, liwat email, Skype, WhatsApp utawa telpon supaya bisa ngonfirmasi kabeh rincian lan luwih lanjut.
  6. Saiki sampeyan pengin pungkasanipun mriksa metu item. Yen sampeyan ngganti pikiran, sampeyan isih bisa ngilangi barang ing cart. Yen sampeyan isih setya tuku, saiki sampeyan kudu ngrampungake proses mriksa lan mbayar ARTMO akun. Kanggo keamanan sampeyan, aku ora bakal nampa pembayaran sadurunge barang kasebut wis teka kanthi aman.
  7. Sawise mbayar, aku bakal ngemas lan ngirimake karya seni. Iki bisa uga nganti jam 48 wiwit kemasan kriya kudu rampung kanthi runtut. Yen ana wektu tundha, amarga kahanan sing ora dingerteni, sampeyan bakal dilaporake asap.
  8. Sawise item wis siyap, sampeyan bakal nampa nomer pelacakan sing ngidini sampeyan ngetutake pengiriman ing situs web operator langsung. Penting kanggo dicathet yen yen kirim internasional, bisa uga ana tundha khusus. Iki ora biasa lan ora bakal nyebabake sampeyan gupuh.
  9. Yen barang kasebut tiba, sampeyan kudu mriksa kemasan lan barang kasebut langsung, ing ngarepe wong sing ngirim. Yen ana kerusakan, sampeyan kudu laporake menyang wong sing ngirim. Mangga nggawe foto sing jelas nuduhake kabeh kerusakan. Sembarang keluhan sawise menehi tandha panrimo kirim ora bakal ditampa, uga ora oleh aku utawa perusahaan asuransi.
Kebijakan Wangsulanku:

Aku nampa bali ing dina 7 sawise sampeyan nampa barang kasebut. Sampeyan kudu menehi informasi ARTMO babagan keputusan sampeyan kanggo ngasilake kriya, nggunakake email (hello @artmo. com). Sampeyan kudu bali sajrone 48 jam kanthi nggunakake bahan pengepakan lan operator pengiriman sing padha. Kabeh biaya kudu ditanggung sampeyan kalebu asuransi pengiriman. Sawise barang wis tekan kanthi aman ing alamat artis lan sawise dikonfirmasi ora rusak ARTMO bakal mbalekaken regane net (ora kalebu biaya kirim lan asuransi).