Hall of Empowerment

Dieter HanfDarmstadtJerman

2019Cetakan Seni Halus Digital Tinggi High Definition ing Canvas, rampung karo Resin Epox

X x 105 5 140 cm

Hall of Empowerment minangka karya seni 24th ing seri "Welcome to Pleasure Dome", sing nggambarake sawetara kahanan ing atine babagan kesenengan kabeh jinis. Kado Pleasure takon akeh pitakonan, bakal nguwasa sampeyan, entuk energi anyar kanthi ngalahake papan iki, tahta menyang kerajaan sampeyan. Sugeng rawuh!

WOOCS 2.1.9

$ 7,172

1 ing Simpenan

Minangka seniman, kasengsemku ing babagan urip lan sistem sing digawe, kita minangka manungsa sing digunakake kanggo urip. Pikiran, psikologis, psikologis lan seni, teknik lan metode, aku nyiptakake urip dhewe lan kabeh wong sing daktempuh. entuk kemungkinan kanggo sinau. Art saka sudut pandhuanku bisa digunakake minangka kaca tingal sing nggedhekake, bisa uga fokus ing aspek rahasia utawa didhelikake utawa mung nyenengake lan nyenengake. Aku seneng main genre, coba ngluwihi watesan lan seneng nuduhake perspektifku babagan urip.

Aku mesthi seneng dolanan kanthi warna, wujud lan wujud. Jagad iki kaya sing beda-beda, beda lan ora nyenengake lan kita kudu nginstal konsep orientasi kanggo golek kekacauan. Kanggo nemokake bolongan ing konsep, supaya aku mikir lan nyoba ngirim titik-titik pemicu kasebut menyang resepsi seni dadi tujuanku. Ing sandhinge seni uga bisa uga mung seneng-seneng lan didorong kanthi seneng dolanan kanthi warna lan rasa seneng.

  1. Sertifikasi Keaslianan bakal diwenehake bareng karo karya seni.
  2. Pesthekake alamat lan nomer telpon ing alamat sampeyan ARTMO profil pancen nyata. Yen sampeyan pengin nggunakake alamat sing beda kanggo pangiriman, mula banjur owah-owahan miturut prosedur mriksa metu.
  3. miturut ARTMOKebijakan pengiriman, mung operator dipercaya kayata FedEx, DHL utawa UPS sing bakal digunakake.
  4. Sawise karya seni ana ing kart sampeyan, ongkos kirim, kalebu asuransi, bakal diwilang adhedhasar alamat sampeyan. Biaya kasebut bakal ditambahake ing invoice sampeyan. Iki butuh wektu sing sethithik. Sampeyan bakal nampa email yen invoice wis dianyari.
  5. An ARTMO manajer toko bakal ngubungi sampeyan kanthi langsung, liwat email, Skype, WhatsApp utawa telpon supaya bisa ngonfirmasi kabeh rincian lan luwih lanjut.
  6. Saiki sampeyan pengin pungkasanipun mriksa metu item. Yen sampeyan ngganti pikiran, sampeyan isih bisa ngilangi barang ing cart. Yen sampeyan isih setya tuku, saiki sampeyan kudu ngrampungake proses mriksa lan mbayar ARTMO akun. Kanggo keamanan sampeyan, aku ora bakal nampa pembayaran sadurunge barang kasebut wis teka kanthi aman.
  7. Sawise mbayar, aku bakal ngemas lan ngirimake karya seni. Iki bisa uga nganti jam 48 wiwit kemasan kriya kudu rampung kanthi runtut. Yen ana wektu tundha, amarga kahanan sing ora dingerteni, sampeyan bakal dilaporake asap.
  8. Sawise item wis siyap, sampeyan bakal nampa nomer pelacakan sing ngidini sampeyan ngetutake pengiriman ing situs web operator langsung. Penting kanggo dicathet yen yen kirim internasional, bisa uga ana tundha khusus. Iki ora biasa lan ora bakal nyebabake sampeyan gupuh.
  9. Yen barang kasebut tiba, sampeyan kudu mriksa kemasan lan barang kasebut langsung, ing ngarepe wong sing ngirim. Yen ana kerusakan, sampeyan kudu laporake menyang wong sing ngirim. Mangga nggawe foto sing jelas nuduhake kabeh kerusakan. Sembarang keluhan sawise menehi tandha panrimo kirim ora bakal ditampa, uga ora oleh aku utawa perusahaan asuransi.
Kebijakan Wangsulanku:

Aku nampa bali ing dina 7 sawise sampeyan nampa barang kasebut. Sampeyan kudu menehi informasi ARTMO babagan keputusan sampeyan ngasilake artwork, nggunakake email (hello@artmo.com). Sampeyan kudu bali ing jam 48 kanthi nggunakake bahan pengepakan lan kapal kiriman sing padha. Kabeh biaya kudu dijamin kalebu sampeyan kalebu asuransi pengiriman. Sawise item kasebut wis teka kanthi aman ing alamat artis kasebut lan sawise dikonfirmasi ora rusak ARTMO bakal mbalekaken regane net (ora kalebu biaya kirim lan asuransi).