Panguripan Elle

Herwig-Maria StarkViennaAustria

2019media campuran babagan kanvas, akrilik, arang

60 x 60 cm

wayahe metu saka urip wong wadon

WOOCS 2.1.9

$ 4,830

1 ing Simpenan

HERWIG MARIA STARK Artis Austria wiwit pendidikan dadi desainer busana ing Vienna banjur lunga menyang Italia ing kana dheweke mlebu Accademia Italiana Moda ing Florence. Sawetara taun sabanjure nglajengake sinau seni ing New York lan Jerman. Persepsi sing beda karo pengalaman ing budaya manca sing dikembangake lan nggedhekake visi seni sing nggawe gaya pribadi lan khas. Ing lukisan ekspresionis dheweke njelajahi urip batin manungsa. Intensitas komunikasi ekspresi lan introspeksi psikologis rasa ora nyaman ing njero ditampilake dening potret sing akeh. Potret lan ditetepake minangka potret sing ditandhani karakter sing kuat minangka refleksi lan visi manungsa sing ora dituduhake minangka identitas individu nanging minangka identitas kolektif. Katon manawa Herwig ngenali lan nggolongake kekosongan ing wong sing duwe ciri fisiognomik tartamtu.Dhepi ngadhepi "dicenthang" saben daya kanthi kanvas kanthi persis ditetepake menyang transmute meh menyang roh dheweke dhewe: wong sing duwe tulang kaya lambe kaya lambe sing srengenge lan tampilan metallic sing angel nggambarake kita; topeng saka komunitas modern sing diamati kanthi perhatian sing meh kejem. Herwig nuduhake kita masyarakat sing kebak maksiat lan kelemahane kecelakaan lan keganggu. Raupane sing nduwe awake dhewe marang para penampil meh kanthi miring miring saka karukuhan sing akrab sing ngungkapake kekasih ala saka sawijining generasi utawa luwih umum ngandhani "manungsa sajatine." .Wong-uwong iki nemoni kita kanthi rasa ora peduli lan pecah yaiku magnet sing meh ora bisa uwal. Dheweke dadi makhluk saka jagad peteng kanggo nutupi rai nganggo tangane sinewy gemetung sing gemeter, nanging polish kuku abang-getih sing ngalahake kelebihan seksual. Wanita nganggo gaya rambut sing elegan dawa gulu ditutupi nganggo manik tembus sedhih nganggo lambene sing abang rada kurang. Wajah liyane katon rada kelangan pikirane lan melankol ing jero rasa sedhih lan sedhih sing dialami dheweke dadi jiwa sing ilang ing jagad iki. Pernikahan ireng lan putih beda bisa ndeteksi drama sing ora jelas saka masyarakat kita saiki. Kanthi kawicaksanan empati sing gedhe lan katrampilan saka seniman bakat sing ora bisa dipertaruhake babagan urip batin manungsa sing nyata. Barbara Vincenzi) PENDIDIKANBarangan ing Salzburg Austria 1985 - 1989 Sekolah modhél: "Modeschule der Stadt Wien im Schloß Hetzendorf" Wina Austria 1989 - 1990 AIM Accademia Italiana Moda Florence Italia 2000 - Pasinaon lukisan ing Irina Nakhova New York USA 2002 - Studi lukisan ing Akademie der bildenden Künste Profesor Franz Graf Vienna Austria 2007 - Pasinaon "Teknik MASTERS OLD" ing "Faber Castell Academy" Nürnberg Jerman 2009 - Pasinaon "Teknik LAMPIRAN ITALIAN ANTARA" ing Angel Ramiro Sanchez Florence Akademi Art Florence ItaliaAWARDS2017 - Finalis PREMIO MARCHIONNI 2017 Sardinia Italia 2014 - IBAM 2014 Penghargaan Nina Torres Fine Art Miami USA 2009 - ART IN WEB 2008/2009 KOMPETITI Karya "Boneka" dianugerahi hadiah kaping pisanan dening juri saka Concilio Europeo dell'Arte Venice Italia 1 - 2006. HENKEL - Penghargaan Juri BIENNALE AUSTRIA 2006 Hüttenberg Austria 2005 - Premio Lorenzo Il Magnifico Città di Firenze penghargaan Biennale Internazionale dell 'Arte Contemporanea di Firenze 2005 ″ Firenze Italia 1996 - Penghargaan kanggo Koleksi Men's Best 1996 dening Kementerian Ilmu Penelitian Ilmu. lan Budaya Wina Austria 1990 - International Designdiploma AIM Accademia Italiana Moda Firenze ItalyCURRENT PROFESSIONAL MEMBERSHIPSBIENNALE AUSTRIA - Verein zur Förderung zeitgenössischer KünstlerInnen Vienna Austria CONCILIO EUROPEO dell'arte Venice Italia Unione Católica Artisti Italiani ItalySELECTED Public COLLECTIONSMUSEO MAGMMA Villacidro Sardinia Italia JAN Kössen Foundation New York USA Fondazione OPERA Campana dei CADUTI Rovereto Italia VAN Abbe MUSEUM Eindhoven Walanda PAUL GETTY FOUNDATION Siena Itali TRIERENBERG ART Traun AustriaSELEKTIF PRIVATE PROLATESWilliam Braemer USA Nina Torres USA Alexander Graf von Aichelburg Austria Roubal koleksi pribadi AustriaAUCTIONS2006 - Lelang dening ARTWARE kanggo mupangat "Licht für die Welt" 2005 - Auction by the DOT mupangat "Licht für die Welt" 2005 - Lelang dening KUNSTAUKTION IM PALAIS KINSKI kanggo mupangat rumah sakit bocah ing Kiew 2005 - Lelang dening "GABANG DENGAN PERUBAHAN" - kanggo mupangat ing "Wanita Kerjasama Internasional" Sri Lanka 1998 - Lelang saka patung urip luwih gedhe tinimbang DOROTHEUM-VIENNA kanggo mupangat "Aidshilfe Wien" Wina

biaya kemasan lan kiriman uga asuransi ora kalebu ing rega penjualan
  1. Sertifikasi Keaslianan bakal diwenehake bareng karo karya seni.
  2. Pesthekake alamat lan nomer telpon ing alamat sampeyan ARTMO profil pancen nyata. Yen sampeyan pengin nggunakake alamat sing beda kanggo pangiriman, mula banjur owah-owahan miturut prosedur mriksa metu.
  3. miturut ARTMOKebijakan pengiriman, mung operator dipercaya kayata FedEx, DHL utawa UPS sing bakal digunakake.
  4. Sawise karya seni ana ing kart sampeyan, ongkos kirim, kalebu asuransi, bakal diwilang adhedhasar alamat sampeyan. Biaya kasebut bakal ditambahake ing invoice sampeyan. Iki butuh wektu sing sethithik. Sampeyan bakal nampa email yen invoice wis dianyari.
  5. An ARTMO manajer toko bakal ngubungi sampeyan kanthi langsung, liwat email, Skype, WhatsApp utawa telpon supaya bisa ngonfirmasi kabeh rincian lan luwih lanjut.
  6. Saiki sampeyan pengin pungkasanipun mriksa metu item. Yen sampeyan ngganti pikiran, sampeyan isih bisa ngilangi barang ing cart. Yen sampeyan isih setya tuku, saiki sampeyan kudu ngrampungake proses mriksa lan mbayar ARTMO akun. Kanggo keamanan sampeyan, aku ora bakal nampa pembayaran sadurunge barang kasebut wis teka kanthi aman.
  7. Sawise mbayar, aku bakal ngemas lan ngirimake karya seni. Iki bisa uga nganti jam 48 wiwit kemasan kriya kudu rampung kanthi runtut. Yen ana wektu tundha, amarga kahanan sing ora dingerteni, sampeyan bakal dilaporake asap.
  8. Sawise item wis siyap, sampeyan bakal nampa nomer pelacakan sing ngidini sampeyan ngetutake pengiriman ing situs web operator langsung. Penting kanggo dicathet yen yen kirim internasional, bisa uga ana tundha khusus. Iki ora biasa lan ora bakal nyebabake sampeyan gupuh.
  9. Yen barang kasebut tiba, sampeyan kudu mriksa kemasan lan barang kasebut langsung, ing ngarepe wong sing ngirim. Yen ana kerusakan, sampeyan kudu laporake menyang wong sing ngirim. Mangga nggawe foto sing jelas nuduhake kabeh kerusakan. Sembarang keluhan sawise menehi tandha panrimo kirim ora bakal ditampa, uga ora oleh aku utawa perusahaan asuransi.
Kebijakan Wangsulanku:

Aku nampa bali ing dina 7 sawise sampeyan nampa barang kasebut. Sampeyan kudu menehi informasi ARTMO babagan keputusan sampeyan ngasilake artwork, nggunakake email (hello@artmo.com). Sampeyan kudu bali ing jam 48 kanthi nggunakake bahan pengepakan lan kapal kiriman sing padha. Kabeh biaya kudu dijamin kalebu sampeyan kalebu asuransi pengiriman. Sawise item kasebut wis teka kanthi aman ing alamat artis kasebut lan sawise dikonfirmasi ora rusak ARTMO bakal mbalekaken regane net (ora kalebu biaya kirim lan asuransi).