Istana

yvel sagailleLos AngelesAmerika Serikat

2019Jinis Arsip Digital Fujicolor C Matte

Edisi 1 / 3

152 x 101.6 cm

WOOCS 2.1.9

Price on request

1 ing Simpenan

Ora ngerti apa sing dikarepake wong, nanging aku ngerti manawa aku pribadi lan isih sinau nuduhake. Aku minangka panjelajah kulawarga, mung anak sing pengin duwe sedulur. Aku wis nduwe kamera wiwit umur pitung taun lan mentas miwiti njupuk awake dhewe. Saiki sinau ing Santa Monica College lan seneng babagan kasebut. Bubar duwe kesempatan sing apik banget kanggo studio David La Chappelle ing Los Angeles sing nuduhake sepira gedhene impen. Tenaga sing durung dirasakake isih tetep berjuang kanggo ngetrapake sinau babagan cara fokus. Sampeyan bakal bisa ndeleng iki ing karya. Aku kabeh ing papan kasebut. Aku mikir sekolah bakal mbantu aku golek dalan sing tunggal nanging iki bisa nggawe kabeh luwih ala. Aku pancen tresna kabeh. Fotografi jalanan, Potret, Mode, Skate, Konser, Pernikahan, Produk, Konsep. Dadi, yen aku kudu milih gaya, aku bakal nggambarake gaya kaya liar.

Aku kudu ngakoni yen kepengin banget karo perspektif internasional POC sing urip ing Amerika. Umume swara sejatine sampeyan kanggo ngrungokake babagan media sing nggambarake kita.

  1. Sertifikasi Keaslianan bakal diwenehake bareng karo karya seni.
  2. Pesthekake alamat lan nomer telpon ing alamat sampeyan ARTMO profil pancen nyata. Yen sampeyan pengin nggunakake alamat sing beda kanggo pangiriman, mula banjur owah-owahan miturut prosedur mriksa metu.
  3. miturut ARTMOKebijakan pengiriman, mung operator dipercaya kayata FedEx, DHL utawa UPS sing bakal digunakake.
  4. Sawise karya seni ana ing kart sampeyan, ongkos kirim, kalebu asuransi, bakal diwilang adhedhasar alamat sampeyan. Biaya kasebut bakal ditambahake ing invoice sampeyan. Iki butuh wektu sing sethithik. Sampeyan bakal nampa email yen invoice wis dianyari.
  5. An ARTMO manajer toko bakal ngubungi sampeyan kanthi langsung, liwat email, Skype, WhatsApp utawa telpon supaya bisa ngonfirmasi kabeh rincian lan luwih lanjut.
  6. Saiki sampeyan pengin pungkasanipun mriksa metu item. Yen sampeyan ngganti pikiran, sampeyan isih bisa ngilangi barang ing cart. Yen sampeyan isih setya tuku, saiki sampeyan kudu ngrampungake proses mriksa lan mbayar ARTMO akun. Kanggo keamanan sampeyan, aku ora bakal nampa pembayaran sadurunge barang kasebut wis teka kanthi aman.
  7. Sawise mbayar, aku bakal ngemas lan ngirimake karya seni. Iki bisa uga nganti jam 48 wiwit kemasan kriya kudu rampung kanthi runtut. Yen ana wektu tundha, amarga kahanan sing ora dingerteni, sampeyan bakal dilaporake asap.
  8. Sawise item wis siyap, sampeyan bakal nampa nomer pelacakan sing ngidini sampeyan ngetutake pengiriman ing situs web operator langsung. Penting kanggo dicathet yen yen kirim internasional, bisa uga ana tundha khusus. Iki ora biasa lan ora bakal nyebabake sampeyan gupuh.
  9. Yen barang kasebut tiba, sampeyan kudu mriksa kemasan lan barang kasebut langsung, ing ngarepe wong sing ngirim. Yen ana kerusakan, sampeyan kudu laporake menyang wong sing ngirim. Mangga nggawe foto sing jelas nuduhake kabeh kerusakan. Sembarang keluhan sawise menehi tandha panrimo kirim ora bakal ditampa, uga ora oleh aku utawa perusahaan asuransi.
Kebijakan Wangsulanku:

Aku nampa bali ing dina 7 sawise sampeyan nampa barang kasebut. Sampeyan kudu menehi informasi ARTMO babagan keputusan sampeyan ngasilake artwork, nggunakake email (hello@artmo.com). Sampeyan kudu bali ing jam 48 kanthi nggunakake bahan pengepakan lan kapal kiriman sing padha. Kabeh biaya kudu dijamin kalebu sampeyan kalebu asuransi pengiriman. Sawise item kasebut wis teka kanthi aman ing alamat artis kasebut lan sawise dikonfirmasi ora rusak ARTMO bakal mbalekaken regane net (ora kalebu biaya kirim lan asuransi).