Srengenge munggah ing Timur

Evgenia KnyazevaHong Kong China

Hong Kong2018lenga ing kanvas

60 x 50 cm

WOOCS 2.1.9

$ 4,527

1 ing Simpenan

Evgenia Knyazeva minangka Seniman Rusia kanthi gaya lukisan sing unik lan luar biasa.

Dheweke seneng crita ing gambar.

Canvases lengkap sing ditawakake luwih saka teknis sing wis digawe kanthi profesional, saben lukisan diwiwiti kanthi ide siji sing kebak romansa lan perasaan fairylike
Pendhidhikan seni akademik & klasik dheweke dadi dhasar sing kuat kanggo ide-ide abstrak dheweke lan menehi pilihan kanggo muter karo teknik hiasan lan realistis sawise nggambarake kanvas ing sikat sikat.

Evgenia Knyazeva nemokake minat kanggo seni kasebut nalika isih enom, lan mutusake dadi seniman.

Dheweke lulusan penghargaan ing Seni Halus saka Akademi Seni Orenburg kanthi kualifikasi Artis & Pendidik Seni.
Sawise lulus dheweke, dheweke terus sinau ing salah sawijining Sekolah Seni Rusia sing paling apik & adiluhung: VM Vasnetsov, College kanggo Industri Halus lan Industri Rusia. Apik katrampilan dheweke ing studio pribadi.

Evgenia Knyazeva wis melu pirang-pirang Pameran Seni Nasional & Internasional. Lukisane ana ing koleksi pribadi ing Rusia, Eropa lan Hong Kong.

  1. Sertifikasi Keaslianan bakal diwenehake bareng karo karya seni.
  2. Pesthekake alamat lan nomer telpon ing alamat sampeyan ARTMO profil pancen nyata. Yen sampeyan pengin nggunakake alamat sing beda kanggo pangiriman, mula banjur owah-owahan miturut prosedur mriksa metu.
  3. miturut ARTMOKebijakan pengiriman, mung operator dipercaya kayata FedEx, DHL utawa UPS sing bakal digunakake.
  4. Sawise karya seni ana ing kart sampeyan, ongkos kirim, kalebu asuransi, bakal diwilang adhedhasar alamat sampeyan. Biaya kasebut bakal ditambahake ing invoice sampeyan. Iki butuh wektu sing sethithik. Sampeyan bakal nampa email yen invoice wis dianyari.
  5. An ARTMO manajer toko bakal ngubungi sampeyan kanthi langsung, liwat email, Skype, WhatsApp utawa telpon supaya bisa ngonfirmasi kabeh rincian lan luwih lanjut.
  6. Saiki sampeyan pengin pungkasanipun mriksa metu item. Yen sampeyan ngganti pikiran, sampeyan isih bisa ngilangi barang ing cart. Yen sampeyan isih setya tuku, saiki sampeyan kudu ngrampungake proses mriksa lan mbayar ARTMO akun. Kanggo keamanan sampeyan, aku ora bakal nampa pembayaran sadurunge barang kasebut wis teka kanthi aman.
  7. Sawise mbayar, aku bakal ngemas lan ngirimake karya seni. Iki bisa uga nganti jam 48 wiwit kemasan kriya kudu rampung kanthi runtut. Yen ana wektu tundha, amarga kahanan sing ora dingerteni, sampeyan bakal dilaporake asap.
  8. Sawise item wis siyap, sampeyan bakal nampa nomer pelacakan sing ngidini sampeyan ngetutake pengiriman ing situs web operator langsung. Penting kanggo dicathet yen yen kirim internasional, bisa uga ana tundha khusus. Iki ora biasa lan ora bakal nyebabake sampeyan gupuh.
  9. Yen barang kasebut tiba, sampeyan kudu mriksa kemasan lan barang kasebut langsung, ing ngarepe wong sing ngirim. Yen ana kerusakan, sampeyan kudu laporake menyang wong sing ngirim. Mangga nggawe foto sing jelas nuduhake kabeh kerusakan. Sembarang keluhan sawise menehi tandha panrimo kirim ora bakal ditampa, uga ora oleh aku utawa perusahaan asuransi.
Kebijakan Wangsulanku:

Aku nampa bali ing dina 7 sawise sampeyan nampa barang kasebut. Sampeyan kudu menehi informasi ARTMO babagan keputusan sampeyan ngasilake artwork, nggunakake email (hello@artmo.com). Sampeyan kudu bali ing jam 48 kanthi nggunakake bahan pengepakan lan kapal kiriman sing padha. Kabeh biaya kudu dijamin kalebu sampeyan kalebu asuransi pengiriman. Sawise item kasebut wis teka kanthi aman ing alamat artis kasebut lan sawise dikonfirmasi ora rusak ARTMO bakal mbalekaken regane net (ora kalebu biaya kirim lan asuransi).