Warta Wektu

Josef-Peter Römer / RoemerGalesvilleAmerika Serikat

2016Minyak ing Linen kanvas

64 x 58 cm • dipigura: 65 x 59 cm

Lukisan iki yaiku babagan Warta Wektu sing lagi nglayang ing Lengan Prajurit Vietnam, nuduhake sebagian Plancong Native American lan pengalaman lan pengeling-eling.

WOOCS 2.1.9

$ 10,337

1 ing Simpenan

Ich bin ein deutsch-amerikanischer Künstler, den ich mit Ölfarben auf Leinwand und Karton male und in kleinem Maßstab mit Papierlehm modelliere. Ich habe ein Studio in Galesville, Wisconsin. Ich habe keine große philosophische Aussage darüber, warum ich meine Kunst erschaffe. Ich male, was mir gefällt, und mache einen Kommentar zu meiner Interpretation des Themas. Ich male lieber Themen, die sich aus meinen Träumen, persönlichen Erfahrungen, historischen und aktuellen Ereignissen ergeben. Ich beschäftige mich nicht mit Perspektive oder Größe, da sie sich auf andere Objekte des Gemäldes beziehen, noch habe ich einen einzigen Punkt von Interesse. Es ist das gesamte Gemälde, das das Interesse weckt. Die Materialien, die ich für meine Arbeiten verwende, sind hauptsächlich Ölfarben auf Leinwand, Masonite oder Holzplatten.

  1. Sertifikasi Keaslianan bakal diwenehake bareng karo karya seni.
  2. Pesthekake alamat lan nomer telpon ing alamat sampeyan ARTMO profil pancen nyata. Yen sampeyan pengin nggunakake alamat sing beda kanggo pangiriman, mula banjur owah-owahan miturut prosedur mriksa metu.
  3. miturut ARTMOKebijakan pengiriman, mung operator dipercaya kayata FedEx, DHL utawa UPS sing bakal digunakake.
  4. Sawise karya seni ana ing kart sampeyan, ongkos kirim, kalebu asuransi, bakal diwilang adhedhasar alamat sampeyan. Biaya kasebut bakal ditambahake ing invoice sampeyan. Iki butuh wektu sing sethithik. Sampeyan bakal nampa email yen invoice wis dianyari.
  5. An ARTMO manajer toko bakal ngubungi sampeyan kanthi langsung, liwat email, Skype, WhatsApp utawa telpon supaya bisa ngonfirmasi kabeh rincian lan luwih lanjut.
  6. Saiki sampeyan pengin pungkasanipun mriksa metu item. Yen sampeyan ngganti pikiran, sampeyan isih bisa ngilangi barang ing cart. Yen sampeyan isih setya tuku, saiki sampeyan kudu ngrampungake proses mriksa lan mbayar ARTMO akun. Kanggo keamanan sampeyan, aku ora bakal nampa pembayaran sadurunge barang kasebut wis teka kanthi aman.
  7. Sawise mbayar, aku bakal ngemas lan ngirimake karya seni. Iki bisa uga nganti jam 48 wiwit kemasan kriya kudu rampung kanthi runtut. Yen ana wektu tundha, amarga kahanan sing ora dingerteni, sampeyan bakal dilaporake asap.
  8. Sawise item wis siyap, sampeyan bakal nampa nomer pelacakan sing ngidini sampeyan ngetutake pengiriman ing situs web operator langsung. Penting kanggo dicathet yen yen kirim internasional, bisa uga ana tundha khusus. Iki ora biasa lan ora bakal nyebabake sampeyan gupuh.
  9. Yen barang kasebut tiba, sampeyan kudu mriksa kemasan lan barang kasebut langsung, ing ngarepe wong sing ngirim. Yen ana kerusakan, sampeyan kudu laporake menyang wong sing ngirim. Mangga nggawe foto sing jelas nuduhake kabeh kerusakan. Sembarang keluhan sawise menehi tandha panrimo kirim ora bakal ditampa, uga ora oleh aku utawa perusahaan asuransi.
Kebijakan Wangsulanku:

Aku nampa bali ing dina 7 sawise sampeyan nampa barang kasebut. Sampeyan kudu menehi informasi ARTMO babagan keputusan sampeyan ngasilake artwork, nggunakake email (hello@artmo.com). Sampeyan kudu bali ing jam 48 kanthi nggunakake bahan pengepakan lan kapal kiriman sing padha. Kabeh biaya kudu dijamin kalebu sampeyan kalebu asuransi pengiriman. Sawise item kasebut wis teka kanthi aman ing alamat artis kasebut lan sawise dikonfirmasi ora rusak ARTMO bakal mbalekaken regane net (ora kalebu biaya kirim lan asuransi).