Twilight

Andrei NistorPloiestiRomania

2020digawe saka plastik, foil tembaga, lan akrilik ing basis plastik.

30 x 30 cm • dipigura: 30 x 30 cm
Keterangan pigura: plastik

Pakaryan kasebut digawe saka plastik daur ulang, bahan sing ditinggalake saka produksi papan reklame. Iki minangka manifesto tumrap konsumen lan sekaligus minangka demonstrasi yen sampeyan bisa nggawe karya seni ing tingkat profesional saka sampah plastik sing tekan alam, ngrusak lingkungan sing kita kabeh gumantung.

WOOCS 2.1.9

$ 844

1 ing Simpenan

 Karya seni sing dakgawe berkembang dhewe. Aku ngarani tumindak iki 'aliran'. Seni metu tanpa watesan pikiran. Seni minangka meditasi: ora ana pikirane, ora ana kamiripan, ora ana kanon artistik, mung insting murni lan pengabdian kanggo perasaan kasebut. Dipercaya manawa warna kasebut bakal harmoni kanthi sampurna lan bisa menehi kesan. 'Aliran' kaya banyu. Lan kita uga. Sembarang tumindak seni ana ing ekspansi permanen. Dheweke ngidini sampeyan ngrasakake yen dheweke urip, dheweke duwe gerakan permanen. Nalika nggoleki sesambungan karo Semesta, aku bakal seneng. Aku kesengsem karo hubungane karo Semesta lan evolusi spiritual.

  1. Sertifikasi Keaslianan bakal diwenehake bareng karo karya seni.
  2. Pesthekake alamat lan nomer telpon ing alamat sampeyan ARTMO profil pancen nyata. Yen sampeyan pengin nggunakake alamat sing beda kanggo pangiriman, mula banjur owah-owahan miturut prosedur mriksa metu.
  3. miturut ARTMOKebijakan pengiriman, mung operator dipercaya kayata FedEx, DHL utawa UPS sing bakal digunakake.
  4. Sawise karya seni ana ing kart sampeyan, ongkos kirim, kalebu asuransi, bakal diwilang adhedhasar alamat sampeyan. Biaya kasebut bakal ditambahake ing invoice sampeyan. Iki butuh wektu sing sethithik. Sampeyan bakal nampa email yen invoice wis dianyari.
  5. An ARTMO manajer toko bakal ngubungi sampeyan kanthi langsung, liwat email, Skype, WhatsApp utawa telpon supaya bisa ngonfirmasi kabeh rincian lan luwih lanjut.
  6. Saiki sampeyan pengin pungkasanipun mriksa metu item. Yen sampeyan ngganti pikiran, sampeyan isih bisa ngilangi barang ing cart. Yen sampeyan isih setya tuku, saiki sampeyan kudu ngrampungake proses mriksa lan mbayar ARTMO akun. Kanggo keamanan sampeyan, aku ora bakal nampa pembayaran sadurunge barang kasebut wis teka kanthi aman.
  7. Sawise mbayar, aku bakal ngemas lan ngirimake karya seni. Iki bisa uga nganti jam 48 wiwit kemasan kriya kudu rampung kanthi runtut. Yen ana wektu tundha, amarga kahanan sing ora dingerteni, sampeyan bakal dilaporake asap.
  8. Sawise item wis siyap, sampeyan bakal nampa nomer pelacakan sing ngidini sampeyan ngetutake pengiriman ing situs web operator langsung. Penting kanggo dicathet yen yen kirim internasional, bisa uga ana tundha khusus. Iki ora biasa lan ora bakal nyebabake sampeyan gupuh.
  9. Yen barang kasebut tiba, sampeyan kudu mriksa kemasan lan barang kasebut langsung, ing ngarepe wong sing ngirim. Yen ana kerusakan, sampeyan kudu laporake menyang wong sing ngirim. Mangga nggawe foto sing jelas nuduhake kabeh kerusakan. Sembarang keluhan sawise menehi tandha panrimo kirim ora bakal ditampa, uga ora oleh aku utawa perusahaan asuransi.
Kebijakan Wangsulanku:

Aku nampa bali ing dina 7 sawise sampeyan nampa barang kasebut. Sampeyan kudu menehi informasi ARTMO babagan keputusan sampeyan kanggo ngasilake kriya, nggunakake email (hello @artmo. com). Sampeyan kudu bali sajrone 48 jam kanthi nggunakake bahan pengepakan lan operator pengiriman sing padha. Kabeh biaya kudu ditanggung sampeyan kalebu asuransi pengiriman. Sawise barang wis tekan kanthi aman ing alamat artis lan sawise dikonfirmasi ora rusak ARTMO bakal mbalekaken regane net (ora kalebu biaya kirim lan asuransi).