Untitled

Pradip SenguptaDelhiIndia

2015Akrilik ing kanvas

106 x 121 cm

Ekspresi abstrak

WOOCS 2.1.9

$ 1,384

1 ing Simpenan

Aku dadi seniman visual.Ing wis ngrampungake MFA saka Universitas Visva Bharati, Santiniketan. Kanthi makarya ing Delhi. Lukisanku minangka gambar ing jagad - katon saka mripatku. pengalamane minangka wong ing masyarakat iki sing meksa saya ngembangake basa visual sing ngrembug babagan reaksi saya ing macem-macem kahanan. Pengalamanku, kadhangkala minangka onlooker pasif lan kadhangkala minangka peserta aktif, dadi subyek lukisan.Perjalananku saka kutha cilik ing Bengal nganti swasana seni ing Santiniketan lan banjur urip ing kutha sing sibuk lan rame ing Delhi, duwe pengaruh gedhe ing uripku. Kabeh ing dalan lelungan iki, aku entuk kesempatan kanggo ngalami urip kanthi tingkat sing beda - swasana diganti kanthi wektu lan ruang ... nanging emosi lan pengalaman saka wong umum kaya aku-semangat, perjuangan lan prestasi, protes, kasusahan, kerusakan kabeh tetep ora owah ... Gambar-gambar urip iki sing ditampilake dening aku pancen simbolis. Iki bisa uga katon fantasi imajinatif utawa acak, nanging tetep dadi kekuwatan ing jagad nyata.

  1. Sertifikasi Keaslianan bakal diwenehake bareng karo karya seni.
  2. Pesthekake alamat lan nomer telpon ing alamat sampeyan ARTMO profil pancen nyata. Yen sampeyan pengin nggunakake alamat sing beda kanggo pangiriman, mula banjur owah-owahan miturut prosedur mriksa metu.
  3. miturut ARTMOKebijakan pengiriman, mung operator dipercaya kayata FedEx, DHL utawa UPS sing bakal digunakake.
  4. Sawise karya seni ana ing kart sampeyan, ongkos kirim, kalebu asuransi, bakal diwilang adhedhasar alamat sampeyan. Biaya kasebut bakal ditambahake ing invoice sampeyan. Iki butuh wektu sing sethithik. Sampeyan bakal nampa email yen invoice wis dianyari.
  5. An ARTMO manajer toko bakal ngubungi sampeyan kanthi langsung, liwat email, Skype, WhatsApp utawa telpon supaya bisa ngonfirmasi kabeh rincian lan luwih lanjut.
  6. Saiki sampeyan pengin pungkasanipun mriksa metu item. Yen sampeyan ngganti pikiran, sampeyan isih bisa ngilangi barang ing cart. Yen sampeyan isih setya tuku, saiki sampeyan kudu ngrampungake proses mriksa lan mbayar ARTMO akun. Kanggo keamanan sampeyan, aku ora bakal nampa pembayaran sadurunge barang kasebut wis teka kanthi aman.
  7. Sawise mbayar, aku bakal ngemas lan ngirimake karya seni. Iki bisa uga nganti jam 48 wiwit kemasan kriya kudu rampung kanthi runtut. Yen ana wektu tundha, amarga kahanan sing ora dingerteni, sampeyan bakal dilaporake asap.
  8. Sawise item wis siyap, sampeyan bakal nampa nomer pelacakan sing ngidini sampeyan ngetutake pengiriman ing situs web operator langsung. Penting kanggo dicathet yen yen kirim internasional, bisa uga ana tundha khusus. Iki ora biasa lan ora bakal nyebabake sampeyan gupuh.
  9. Yen barang kasebut tiba, sampeyan kudu mriksa kemasan lan barang kasebut langsung, ing ngarepe wong sing ngirim. Yen ana kerusakan, sampeyan kudu laporake menyang wong sing ngirim. Mangga nggawe foto sing jelas nuduhake kabeh kerusakan. Sembarang keluhan sawise menehi tandha panrimo kirim ora bakal ditampa, uga ora oleh aku utawa perusahaan asuransi.
Kebijakan Wangsulanku:

Aku nampa bali ing dina 7 sawise sampeyan nampa barang kasebut. Sampeyan kudu menehi informasi ARTMO babagan keputusan sampeyan ngasilake artwork, nggunakake email (hello@artmo.com). Sampeyan kudu bali ing jam 48 kanthi nggunakake bahan pengepakan lan kapal kiriman sing padha. Kabeh biaya kudu dijamin kalebu sampeyan kalebu asuransi pengiriman. Sawise item kasebut wis teka kanthi aman ing alamat artis kasebut lan sawise dikonfirmasi ora rusak ARTMO bakal mbalekaken regane net (ora kalebu biaya kirim lan asuransi).