Ur

Manu Ka.GrazAustria

2019Acryl ing kanvas

40 x 40 cm

Aku rumangsa duwe sesambungan sing rapet karo lukisan iki amarga kanggo aku nuduhake kesederhanaan orane.Acryl ing kanvas, varnished. Kriya unik asli.

WOOCS 2.1.9

Price on request

1 ing Simpenan

Kanggo kula, seni dudu potongan karya, nanging minangka potongan urip.

Aku utamane nglukis akrilik ing kanvas, nanging aku uga fotografer hobi sing seneng banget lan seneng nangkep urip ing wektu sing ana ing piksel.

Pakaryanku kalebu lukisan unik ing kanvas, gambar grafit, fotografi uga karya seni digital minangka kolase.

Aku nggawe seni kanthi intuisi.

Aku ngidini aku dipandu kanthi inspirasi, digambar kanthi luang lan geser ing proses iki nganti rampung kanthi alami.


Aku lair 1974 ing Leoben, Austria lan pindah menyang Graz nalika umur 9 taun.

Ekspresi artistik saya muncul awal, mulane ibuku kanthi sengaja ngirim aku menyang pedagogically anyar, anti-authoritarian, sekolah tinggi sing fokus ing pendidikan visual, musik lan seni.

Aku mlebu sekolah iki, yaiku BG BRG Modellschule Graz, wiwit taun 1985 nganti 1991 - tanpa gelar.

Urip nimbali aku.

Sawise 10 taun minangka pembalap taksi lan ngrampungake pendhidhikan minangka Fitness- lan Yogatrainer, saya luwih fokus marang ekspresi seni.

Lan aku isih seneng nemokake iki maneh lan maneh.

Nganti saiki, aku ora nindakake pembiakan DNA, nanging genetik genesis musikal, filsafat lan pelukis kanthi profesional.

Aku ora ngerti apa sing bakal dadi. Sampeyan uga ora penting. Sing penting bungah banget.

Dadi aku nindakaken.

Ayo ndeleng apa sing kedadeyan.

Amarga biaya pengiriman beda-beda amarga metode pengiriman lan negara, aku bakal ngetung kanthi masing-masing sawise konsultasi karo panuku.
  1. Sertifikasi Keaslianan bakal diwenehake bareng karo karya seni.
  2. Pesthekake alamat lan nomer telpon ing alamat sampeyan ARTMO profil pancen nyata. Yen sampeyan pengin nggunakake alamat sing beda kanggo pangiriman, mula banjur owah-owahan miturut prosedur mriksa metu.
  3. miturut ARTMOKebijakan pengiriman, mung operator dipercaya kayata FedEx, DHL utawa UPS sing bakal digunakake.
  4. Sawise karya seni ana ing kart sampeyan, ongkos kirim, kalebu asuransi, bakal diwilang adhedhasar alamat sampeyan. Biaya kasebut bakal ditambahake ing invoice sampeyan. Iki butuh wektu sing sethithik. Sampeyan bakal nampa email yen invoice wis dianyari.
  5. An ARTMO manajer toko bakal ngubungi sampeyan kanthi langsung, liwat email, Skype, WhatsApp utawa telpon supaya bisa ngonfirmasi kabeh rincian lan luwih lanjut.
  6. Saiki sampeyan pengin pungkasanipun mriksa metu item. Yen sampeyan ngganti pikiran, sampeyan isih bisa ngilangi barang ing cart. Yen sampeyan isih setya tuku, saiki sampeyan kudu ngrampungake proses mriksa lan mbayar ARTMO akun. Kanggo keamanan sampeyan, aku ora bakal nampa pembayaran sadurunge barang kasebut wis teka kanthi aman.
  7. Sawise mbayar, aku bakal ngemas lan ngirimake karya seni. Iki bisa uga nganti jam 48 wiwit kemasan kriya kudu rampung kanthi runtut. Yen ana wektu tundha, amarga kahanan sing ora dingerteni, sampeyan bakal dilaporake asap.
  8. Sawise item wis siyap, sampeyan bakal nampa nomer pelacakan sing ngidini sampeyan ngetutake pengiriman ing situs web operator langsung. Penting kanggo dicathet yen yen kirim internasional, bisa uga ana tundha khusus. Iki ora biasa lan ora bakal nyebabake sampeyan gupuh.
  9. Yen barang kasebut tiba, sampeyan kudu mriksa kemasan lan barang kasebut langsung, ing ngarepe wong sing ngirim. Yen ana kerusakan, sampeyan kudu laporake menyang wong sing ngirim. Mangga nggawe foto sing jelas nuduhake kabeh kerusakan. Sembarang keluhan sawise menehi tandha panrimo kirim ora bakal ditampa, uga ora oleh aku utawa perusahaan asuransi.
Kebijakan Wangsulanku:

Aku nampa bali ing dina 7 sawise sampeyan nampa barang kasebut. Sampeyan kudu menehi informasi ARTMO babagan keputusan sampeyan ngasilake artwork, nggunakake email (hello@artmo.com). Sampeyan kudu bali ing jam 48 kanthi nggunakake bahan pengepakan lan kapal kiriman sing padha. Kabeh biaya kudu dijamin kalebu sampeyan kalebu asuransi pengiriman. Sawise item kasebut wis teka kanthi aman ing alamat artis kasebut lan sawise dikonfirmasi ora rusak ARTMO bakal mbalekaken regane net (ora kalebu biaya kirim lan asuransi).