Seri Veil 175

Stephen DiCilloMarionAmerika Serikat

2019Percetakan kertas cat banyu dhuwur

Edisi 1 / 25

24 x 24 cm

Eksplorasi menyang wektu, ruang lan formulir sing nggunakake Tudung lan pecah kudung minangka kekuwatan sing kakehan.

WOOCS 2.1.9

Price on request

1 ing Simpenan

Stephen DiCillo minangka artis sing manggen lan makarya ing New York City.

Stephen DiCillo, putu saka imigran Italia, lair ing 1952 ing Quantico, Virginia, ing pundi bapake, petugas Marine Corps. Wektu bocah cilik DiCillo tetep, kanthi obah saben rong taun sawise tugas bapake, kalebu stasiun ing Carlsbad, California, lan Bangkok, Thailand, ing wengi Perang Vietnam.

DiCillo nampa BFA ing Seni Halus saka Universitas Lawas Dominika ing Norfolk, Va. Ing 1974, nalika lulus lan kanthi idin saka Museum Virginia DiCillo pindhah menyang New York City kanggo nggedhekake cakrawala seni.

Nalika nerusake karya seni DiCillo dadi anggota perusahaan teater Off Broadway, Institut Seni New York karo Allen Ginsberg, William S. Burroughs, Larry Rivers, lan Kenneth Koch ing dewan Pengurus. Sutradara Donald Sanders utamane kepengin lan kepengin nyedhiyakake buku kanthi lengkap ing panggung. DiCillo tampil ing Nedha awan dening William Burroughs,Torrents saka Spring dening Ivan Turgenev, lan Pesta dening Kenneth Koch. Sasampunipun ninggalake Institut Kesenian, DiCillo mbahas limang taun sabanjure kanggo nyempurnakake katrampilan lukisan dekorasi nalika makarya karo desainer John Saladino lan desainer ndhuwur New York. Wis ing wektu iki DiCillo miwiti pencarian spiritual lan introspektif sing nyiapake dheweke supaya bisa nglumpukake seni. Ing 2001 DiCillo, nyingkirake gentrifikasi Tribeca, dienggoni ing Gowanus, Brooklyn. Ing taun-taun kepungkur 15 DiCillo wis nate ngetren maneh babagan cetakan apa tegese, kanthi giliran menyang abstraksi murni ing 2007.

Lukisan DiCillo prihatin karo wektu, ruang, lan gerakan, sing saiki wis ana ing panampil babagan illogicality saiki, sing nduwe masa kepungkur sing bakal ditindakake. Sistem sing diciptakake sing kalebu kecelakaan menehi lukisan kanthi pangerten sing ora bisa dipercaya.

Karya sing dituduhake ing pertunjukan wis ngasilake ulasan kritis positif saka The New YorkSeni ing Amerika, Wektu Metu, lan review majalah. Lukisane wis adol internasional, sing paling anyar menyang seniman Jonathan Lasker.

  1. Sertifikasi Keaslianan bakal diwenehake bareng karo karya seni.
  2. Pesthekake alamat lan nomer telpon ing alamat sampeyan ARTMO profil pancen nyata. Yen sampeyan pengin nggunakake alamat sing beda kanggo pangiriman, mula banjur owah-owahan miturut prosedur mriksa metu.
  3. miturut ARTMOKebijakan pengiriman, mung operator dipercaya kayata FedEx, DHL utawa UPS sing bakal digunakake.
  4. Sawise karya seni ana ing kart sampeyan, ongkos kirim, kalebu asuransi, bakal diwilang adhedhasar alamat sampeyan. Biaya kasebut bakal ditambahake ing invoice sampeyan. Iki butuh wektu sing sethithik. Sampeyan bakal nampa email yen invoice wis dianyari.
  5. An ARTMO manajer toko bakal ngubungi sampeyan kanthi langsung, liwat email, Skype, WhatsApp utawa telpon supaya bisa ngonfirmasi kabeh rincian lan luwih lanjut.
  6. Saiki sampeyan pengin pungkasanipun mriksa metu item. Yen sampeyan ngganti pikiran, sampeyan isih bisa ngilangi barang ing cart. Yen sampeyan isih setya tuku, saiki sampeyan kudu ngrampungake proses mriksa lan mbayar ARTMO akun. Kanggo keamanan sampeyan, aku ora bakal nampa pembayaran sadurunge barang kasebut wis teka kanthi aman.
  7. Sawise mbayar, aku bakal ngemas lan ngirimake karya seni. Iki bisa uga nganti jam 48 wiwit kemasan kriya kudu rampung kanthi runtut. Yen ana wektu tundha, amarga kahanan sing ora dingerteni, sampeyan bakal dilaporake asap.
  8. Sawise item wis siyap, sampeyan bakal nampa nomer pelacakan sing ngidini sampeyan ngetutake pengiriman ing situs web operator langsung. Penting kanggo dicathet yen yen kirim internasional, bisa uga ana tundha khusus. Iki ora biasa lan ora bakal nyebabake sampeyan gupuh.
  9. Yen barang kasebut tiba, sampeyan kudu mriksa kemasan lan barang kasebut langsung, ing ngarepe wong sing ngirim. Yen ana kerusakan, sampeyan kudu laporake menyang wong sing ngirim. Mangga nggawe foto sing jelas nuduhake kabeh kerusakan. Sembarang keluhan sawise menehi tandha panrimo kirim ora bakal ditampa, uga ora oleh aku utawa perusahaan asuransi.
Kebijakan Wangsulanku:

Aku nampa bali ing dina 7 sawise sampeyan nampa barang kasebut. Sampeyan kudu menehi informasi ARTMO babagan keputusan sampeyan kanggo ngasilake kriya, nggunakake email (hello @artmo. com). Sampeyan kudu bali sajrone 48 jam kanthi nggunakake bahan pengepakan lan operator pengiriman sing padha. Kabeh biaya kudu ditanggung sampeyan kalebu asuransi pengiriman. Sawise barang wis tekan kanthi aman ing alamat artis lan sawise dikonfirmasi ora rusak ARTMO bakal mbalekaken regane net (ora kalebu biaya kirim lan asuransi).