Nonton Langit Caramel - gedhe

aisha haiderLangkawiInggris

2019akrilik

X x 76 10 92 cm

Landskap sing apik karo karamel langit sing katon ing pantai amarga pasangan seneng katenangan lan katenangan. Lukisan kasebut terus ing sisih pinggir supaya bisa digantung tanpa kerangka. Artis wis mlebu ing sudhut ngisor. Lukisan kasebut diwenehi vokal kanggo nglindhungi lan bakal dilebokake kanthi ati-ati menyang kothak digawe khusus lan dikirim dening kurir sing dilacak ing dina kerja 2 kanthi nomer pelacak sing diwenehake lan sertifikat keaslian. Karya asli karo Asli Kesahihan sing mlebu

WOOCS 2.1.9

$ 393

1 ing Simpenan

Sugeng rawuh ing galeri. Aku lair ing Lancashire, Inggris lan isih manggon ing kene. Lukisan minangka kecanduan aku rumangsa aku duwe sing ora bisa dicopot lan apa sing dakkenal. Aku wis nglukis wiwit aku elinga lan wiwit mbabarake karya-karya ing sekitar 2008. Negoro-negoro ayu ing cedhak menehi inspirasi lan kesegaran kanggo imajinasiku sing terus mindhakake aku bisa nggambar apa sing dadi pikiran. Aku ora bakal melu topik tartamtu amarga aku pengin nglukis kabeh sing paling menarik kanggo cityscape, dadi tokoh lan wit kanggo payung. Seniku kadhang modern lan warna-warni lan aku uga duwe kesan. Aku duwe gaya lukisan dhewe sing luwih jelas nyata yaiku tokoh wanita. Aku nulis ing Oils lan Acrylics sing mana wae sing cocog karo aku gumantung karo perkara kasebut. Aku seneng banget amarga wis adol lukisan meh 2000 ing saindenging jagad lan ngarep-arep supaya bisa ngisi omah sing apik banget karo seni lan menehi mesem ing rai wong. Muga-muga sampeyan seneng ndeleng karyaku.
"Kayane musik minangka puisi swara, mula nglukis puisi sing katon" (James McNeil Whistler)

  1. Sertifikasi Keaslianan bakal diwenehake bareng karo karya seni.
  2. Pesthekake alamat lan nomer telpon ing alamat sampeyan ARTMO profil pancen nyata. Yen sampeyan pengin nggunakake alamat sing beda kanggo pangiriman, mula banjur owah-owahan miturut prosedur mriksa metu.
  3. miturut ARTMOKebijakan pengiriman, mung operator dipercaya kayata FedEx, DHL utawa UPS sing bakal digunakake.
  4. Sawise karya seni ana ing kart sampeyan, ongkos kirim, kalebu asuransi, bakal diwilang adhedhasar alamat sampeyan. Biaya kasebut bakal ditambahake ing invoice sampeyan. Iki butuh wektu sing sethithik. Sampeyan bakal nampa email yen invoice wis dianyari.
  5. An ARTMO manajer toko bakal ngubungi sampeyan kanthi langsung, liwat email, Skype, WhatsApp utawa telpon supaya bisa ngonfirmasi kabeh rincian lan luwih lanjut.
  6. Saiki sampeyan pengin pungkasanipun mriksa metu item. Yen sampeyan ngganti pikiran, sampeyan isih bisa ngilangi barang ing cart. Yen sampeyan isih setya tuku, saiki sampeyan kudu ngrampungake proses mriksa lan mbayar ARTMO akun. Kanggo keamanan sampeyan, aku ora bakal nampa pembayaran sadurunge barang kasebut wis teka kanthi aman.
  7. Sawise mbayar, aku bakal ngemas lan ngirimake karya seni. Iki bisa uga nganti jam 48 wiwit kemasan kriya kudu rampung kanthi runtut. Yen ana wektu tundha, amarga kahanan sing ora dingerteni, sampeyan bakal dilaporake asap.
  8. Sawise item wis siyap, sampeyan bakal nampa nomer pelacakan sing ngidini sampeyan ngetutake pengiriman ing situs web operator langsung. Penting kanggo dicathet yen yen kirim internasional, bisa uga ana tundha khusus. Iki ora biasa lan ora bakal nyebabake sampeyan gupuh.
  9. Yen barang kasebut tiba, sampeyan kudu mriksa kemasan lan barang kasebut langsung, ing ngarepe wong sing ngirim. Yen ana kerusakan, sampeyan kudu laporake menyang wong sing ngirim. Mangga nggawe foto sing jelas nuduhake kabeh kerusakan. Sembarang keluhan sawise menehi tandha panrimo kirim ora bakal ditampa, uga ora oleh aku utawa perusahaan asuransi.
Kebijakan Wangsulanku:

Aku nampa bali ing dina 7 sawise sampeyan nampa barang kasebut. Sampeyan kudu menehi informasi ARTMO babagan keputusan sampeyan ngasilake artwork, nggunakake email (hello@artmo.com). Sampeyan kudu bali ing jam 48 kanthi nggunakake bahan pengepakan lan kapal kiriman sing padha. Kabeh biaya kudu dijamin kalebu sampeyan kalebu asuransi pengiriman. Sawise item kasebut wis teka kanthi aman ing alamat artis kasebut lan sawise dikonfirmasi ora rusak ARTMO bakal mbalekaken regane net (ora kalebu biaya kirim lan asuransi).