Proyek Gajah Putih

Chika AnekeLagosNigeria

Amerika Serikat2008Incised Grooves ing Ukiran Kayu Kayu

X x 92 2.7 53 cm

Lukisan arca kayu ing ndhuwur kasebut nuduhake nilai-nilai utama kanggo nggoleki makna, nyawiji nggoleki eksperimen lan kognitif, orientasi kepercayaan spiritual lan spiritualitas filsafat filsafat sajrone wektu lan papan. Gajah sing nggumunake, apik banget saka putih kesucian, nyedhaki, sawise lelungan sing dawa, orbining urip, pulut karo abang getih, ing ndhuwur sing dadi semangat lan dadi, ing ndhuwur sing ngrampungake bentuk geometri stilisasi sing nyebabake imbang tatanan lan owah-owahan, stabilitas lan transformasi, bentuk iki mangertos minangka pamrih visual babagan tema pusat ing urip manungsa lan pakaryan. Keseluruhan kabeh urip nganggo simbol sing disuguhake dening immersion Aneke ing Igbo Uli lan sistem ekspresif Cross River Nsibidi, nguwasa gaya estetika lan kekuwatan arcane.

WOOCS 2.1.9

$ 26,668

1 ing Simpenan


Chika Aneke minangka Artis Visual berbakat, Departemen AS IVLP Alumnus / Penerimaan Pemerintah AS 2019 lan Pamrentahan Maverick sing wis terus-terusan golek cara anyar & ora biasa supaya bisa nangkep ekspresi visual. Dheweke dadi lulusan Seni Halus lan Terapan, Universitas Nigeria, Nsukka lan dadi panampa saka Hadiah Artis 'Yayasan Artis Prestigious ing taun 2006.

Kajaba iku, dheweke minangka duta besar seni Visual Nigerian, kanthi kapilih milih Pamrentah AS dadi "Artis Tamu Khusus / Pengunjung Internasional" saka bunder seni visual Nigeria ing proyek seni internasional sing diwenehi tag, "Ndhukung Toleransi Liwat Kesenian" sing njupuk dheweke bebarengan karo warga negara liya saka 21 negara ing jagad iki dadi luwih saka 14 kutha lan negara ing AS ing sangisoré Program IVLP sing ditaja saka Amérika Amérika, ing ngendi Artisme dheweke seneng ndeleng lan menehi apresiasi ing skala global.

Chika asliné dilatih dening Profesor legendaris lan Artis Visual sing misuwur ing dunya, El Anatsui ing Sekolah Seni Nsukka sing kanthi bangga nampilake dheweke ing proyek seni seminal groundbreaking kanthi judhul "Energi Anyar".

  1. Sertifikasi Keaslianan bakal diwenehake bareng karo karya seni.
  2. Pesthekake alamat lan nomer telpon ing alamat sampeyan ARTMO profil pancen nyata. Yen sampeyan pengin nggunakake alamat sing beda kanggo pangiriman, mula banjur owah-owahan miturut prosedur mriksa metu.
  3. miturut ARTMOKebijakan pengiriman, mung operator dipercaya kayata FedEx, DHL utawa UPS sing bakal digunakake.
  4. Sawise karya seni ana ing kart sampeyan, ongkos kirim, kalebu asuransi, bakal diwilang adhedhasar alamat sampeyan. Biaya kasebut bakal ditambahake ing invoice sampeyan. Iki butuh wektu sing sethithik. Sampeyan bakal nampa email yen invoice wis dianyari.
  5. An ARTMO manajer toko bakal ngubungi sampeyan kanthi langsung, liwat email, Skype, WhatsApp utawa telpon supaya bisa ngonfirmasi kabeh rincian lan luwih lanjut.
  6. Saiki sampeyan pengin pungkasanipun mriksa metu item. Yen sampeyan ngganti pikiran, sampeyan isih bisa ngilangi barang ing cart. Yen sampeyan isih setya tuku, saiki sampeyan kudu ngrampungake proses mriksa lan mbayar ARTMO akun. Kanggo keamanan sampeyan, aku ora bakal nampa pembayaran sadurunge barang kasebut wis teka kanthi aman.
  7. Sawise mbayar, aku bakal ngemas lan ngirimake karya seni. Iki bisa uga nganti jam 48 wiwit kemasan kriya kudu rampung kanthi runtut. Yen ana wektu tundha, amarga kahanan sing ora dingerteni, sampeyan bakal dilaporake asap.
  8. Sawise item wis siyap, sampeyan bakal nampa nomer pelacakan sing ngidini sampeyan ngetutake pengiriman ing situs web operator langsung. Penting kanggo dicathet yen yen kirim internasional, bisa uga ana tundha khusus. Iki ora biasa lan ora bakal nyebabake sampeyan gupuh.
  9. Yen barang kasebut tiba, sampeyan kudu mriksa kemasan lan barang kasebut langsung, ing ngarepe wong sing ngirim. Yen ana kerusakan, sampeyan kudu laporake menyang wong sing ngirim. Mangga nggawe foto sing jelas nuduhake kabeh kerusakan. Sembarang keluhan sawise menehi tandha panrimo kirim ora bakal ditampa, uga ora oleh aku utawa perusahaan asuransi.
Kebijakan Wangsulanku:

Aku nampa bali ing dina 7 sawise sampeyan nampa barang kasebut. Sampeyan kudu menehi informasi ARTMO babagan keputusan sampeyan ngasilake artwork, nggunakake email (hello@artmo.com). Sampeyan kudu bali ing jam 48 kanthi nggunakake bahan pengepakan lan kapal kiriman sing padha. Kabeh biaya kudu dijamin kalebu sampeyan kalebu asuransi pengiriman. Sawise item kasebut wis teka kanthi aman ing alamat artis kasebut lan sawise dikonfirmasi ora rusak ARTMO bakal mbalekaken regane net (ora kalebu biaya kirim lan asuransi).