KETENTUAN & KEBIJAKAN VENDOR

KETENTUAN & KEBIJAKAN VENDOR

Sarat & Ketentuan iki mung ditrapake kanggo sampeyan, yen sampeyan SENIMAN lan yen sampeyan pengin adol karya seni sampeyan ing ARTMO.

25 tanggal Mei 2018 | Syarat kasebut valid nganti pemberitahuan selanjute.

Katentuan lan syarat kita selaras karo GDPR lan kasedhiya ing basa Inggris. Yen sampeyan nggunakake switcher basa, mula kudu dingerteni, yen teks wis diterjemahake mesin.

Yen sampeyan pengin nggawe akun Vendor (Seller) lan terbit item ing koleksi sampeyan ing ARTMO toko-kaca (Koleksi), banjur sampeyan kudu maca lan nampa syarat lan kahanan kasebut. Pangerten lengkap babagan sifat langganan vendor pancen kudu bisa diwujudake dhasar sing sah kanggo nggunakake ARTMO toko online toko.

Ringkesan ing ngisor iki mung kanggo maca cepet. Nanging, iki ora ngganti syarat & syarat lengkap.

Cukup, sampeyan bisa ngerti babagan sifat ARTMO akun langganan vendor. Nanging, sampeyan isih kudu maca, ngerti lan nampa Katemtuan & Ketentuan lengkap.


1) Kanggo ndhaptar akun langganan vendor, sampeyan kudu ndhaptar akun pangguna.

ARTMO duwe papat macem-macem akun pangguna: ARTIST | GALING | AHLI | UNIVERSITI

Saiki seniman sing mlebu mung bisa mlebu kanggo langganan vendor. Ing mangsa ngarep, kita bakal bisa ngaktifake Akun Vendor kanggo Galeri lan Anggota.


2) Akun vendor (toko) sampeyan bakal nyambung menyang akun pangguna.

Mulane sampeyan kudu nggawe manawa kabeh informasi sing diwenehake bener lan bener.


3) ARTMO ora tanggung jawab kanggo masalah apa wae ing antarane sampeyan lan panuku.

Wiwit sampeyan adol, sampeyan duwe tanggung jawab lengkap kanggo netepi kabeh hukum sing gegandhengan.


4) Minangka vendor sampeyan kudu ngatur item kanthi nggunakake pesenan dashboard kasedhiya kanggo sampeyan sawise ndhaptar. Kabeh konten barang-barang, kayata foto, deskripsi lan informasi rinci lengkap ing tanggung jawab sampeyan dhewe.


PENTING UNGGUH:

Mangga eling babagan sifat sampeyan ARTMO akun langganan vendor. Bandhingake karo akun bakul ing Ebay, Amazon, Alibaba, lsp. ARTMO uga minangka platform toko online kaya sing, nanging khusus kanggo seni. Mung bedane. Ing babagan hukum sing sah sampeyan tanggung jawab dhewe kanggo kabeh tumindak, produk, informasi sing diwenehake lan hubungan karo para pembeli kanthi cara sing padha kaya sampeyan bisa ngerti saka Ebay, Amazon lan toko online liyane.

On ARTMO sampeyan diijini hubungi langsung para pembeli lan ngatur adol kanthi langsung; ing njaba ARTMO.

Perselisihan antarane sampeyan lan panuku kudu ditangani kanthi langsung; sanajan ARTMO bakal nulung lan nuntun liwat proses musuhan.

1) Lengkap profil sampeyan

Sawetara lapangan ing profil sampeyan uga bakal dadi bagian saka konten kabeh produk sing diunggah sing didol. Contone bagean profil "ABOUT ME" bakal ditampilake ing saben produk ing tab "About ... [jeneng sampeyan]". Pramila kabeh informasi sing diwenehake kudu bener lan bener.


2) Waca Syarat & Ketentuan Penjual.


3) Miwiti Langganan Vendor kanthi milih rencana sing paling cocog.

Pindhah menyang profil sampeyan banjur klik ing menu profil sampeyan ing SELL ART lan tututi langkah-langkah.


4) Dashboard

Sawise sukses ndhaptar langganan vendor, sampeyan bakal weruh link ing menu profil DASHBOARD. Klik ing lan sampeyan bakal diarahake menyang papan pemuka sampeyan. Saiki sampeyan bisa miwiti nerbitake karya seni kanggo didol.

1.1 Apa Katemtuan iki?

Sarat lan Ketentuan iki (bebarengan karo kabijakan sing diarani ing njero) ngandhani informasi babagan ARTMO Platform Seni Online.


1.2 Sapa sing nglakokake ARTMO situs web lan kepiye cara ngubungi?

The ARTMO situs web dilakokno dening ...

ARTMO GmbH, Mittelweg 151, 20148 Hamburg, GERMANY
USTiD: DE313988628 | HRB 147953

Kegiatan utama minangka platform hiburan seni kalebu kegiatan sosial lan pasar seni online sing nawakake vendor bebas kanggo nerbitake lan adol Artworks.

Yen sampeyan duwe pitakon, keprihatinan utawa keluhan, sampeyan bisa ngirim email ARTMO ing salam @artmocom, gunakake kaca 'Hubungi Kami' situs web utawa tulis menyang alamat perusahaan kasebut ing ndhuwur. Sanalika nampa keluhan, tindakan bakal ditindakake kanggo mbenerake masalah kasebut. Yen sampeyan ngubungi ARTMO dening kirim utawa email kita bakal reply liwat email. Yen sampeyan ngubungi ARTMO kanthi telpon, kita bakal ngarahake supaya bisa langsung ngatasi masalah kasebut. Yen kita butuh wektu sing cukup kanggo mrikso, sampeyan bakal ngerti.


1.3 Apa definisi sing bakal digunakake ing Ketentuan kasebut?

Enteni wektu kanggo ngenalake ekspresi ing ngisor iki, sing bakal digunakake ing dokumen iki kaya sing diterangno ing ngisor iki:

  • Situs / Situs Web / Platform: The ARTMO situs web, tuan rumah ing artmo. com, lan kabeh subdomain lan subdirektori kasebut.
  • Pangguna: Sapa wae sing wis nggawe profil sosial. Ana telung jinis profil sing beda: Anggota, Artis, Galeri utawa Universitas. Kanggo kabeh jinis profil kasebut diarani 'pangguna'.
  • Konten: Sembarang teks utawa imajinasi sing disedhiyakake lan dadi tuan rumah ing Situs kasebut.

1.4 Sapa sing ditrapake Katentuan kasebut?

Katemtuan kasebut dadi persetujuan antarane sampeyan lan ARTMO UG. Kanthi nggunakake situs web iki, nampilake Profes Sosial kanggo sesambungan karo anggota liyane lan ngirim konten sing sampeyan setuju bakal tetep miturut Katentuan kasebut.

ARTMO ora langsung melu interaksi ing antarane pangguna.


1.5 Apa ana kabijakan utawa istilah sing kudu dakwaca?

Ing ngisor iki minangka dhaptar ing ngendi sampeyan bisa ngakses kabeh dokumen lan kawicaksanan sing dirujuk ing istilah kasebut, sing kudu dibaca kanthi ati-ati.

KEBIJAKAN PRIVASI

SYARAT & KETENTUAN ANGGOTA

Wigati dimangerteni manawa panggunaan umum situs minangka anggota ditambah karo ARTMOKatentuan Pangginaan supados langkung. ARTMO nduweni hak kanggo ngganti Katentuan kasebut utawa kabijakan situs liya, sawayah-wayah priksa asring kanggo mesthekake sampeyan ngerti babagan pangowahan. Yen sampeyan ora setuju kabeh istilah ing ngisor iki, sampeyan ora kudu nggunakake situs iki.


1.6 Miturut hukum, katemtuan kasebut diatur?

Katentuan kasebut diatur dening hukum Jerman lan sampeyan setuju kanggo ngirim hak ukum eksklusif pengadilan Jerman babagan hubungane karo sampeyan ARTMO. Sampeyan tanggung jawab kanggo tundhuk kabeh hukum sing aplikasi kanggo tumindak online lan konten sing bisa ditampa ing lokalitas sing sampeyan lakoni.

2.1 Apa bakal diisi komisi adol?

Ora, ARTMO ora ngisi komisi penjualan.


2.2 Pembayaran Gateway Fees ing Sales Sales

Kertu Kredit utawa ragad PayPal bisa uga ditrapake. Biaya gerbang tambahan 2,5% (persen setengah-setengah) dikenani biaya. Loro biaya kasebut bakal ditolak saka rega penjualan sampeyan.


2.3 Apa ana layanan liyane sing kudu dibayar?

Ora, yen sampeyan milih langganan dhasar. Rencana iki FREE.

Ya, yen sampeyan milih rencana langganan PLUS, PRO utawa LIFETIME.


Mata uang 2.4

Mata uang kasebut bakal ganti miturut lokasi sampeyan. Mata uang 24 beda dikenali.

Contone, yen sampeyan adhedhasar ing AS, mata uang lan rega bakal ana ing US $. Rega dhasar kita ana ing Euro. Ing mata uang liyane, rega saiki diwilang kanthi kurs saben dina nyata kanthi ECB.

Nanging, sampeyan uga bisa ngganti mata uang kanthi manual kanthi nggunakake switcher mata uang.


2.5 Ing endi bisa ndeleng kabeh rincian rencana langganan kasebut?

Sawise sampeyan duwe PROFIL ARTIST, sing gratis gratis, mula sampeyan bakal bisa ndeleng link ing menu profil Sadean Seni.

Tindakake tautan kasebut lan sampeyan bakal dituntun luwih adoh.


2.6 Apa bisa mbatalake langganan kapan wae lan apa mbalekake?

Ya, sampeyan bisa mbatalake kapan wae. Kabeh rencana ora ana résiko.

Sajrone prosedur mlebu, sampeyan bisa milih wektu tagihan sing beda (seprapat, setengah taun, tahunan).

Ketentuan Refund Ditrapake

Mbalek maneh kabeh rencana kanggo wektu tagihan nyata sajrone 30 dina ndhaptar.


2.7 Kepiye babagan ARTMO profil, apa bakal diisi?

Ora, gabung karo ARTMO komunitas kanthi profil sosial sampeyan lan bakal gratis.

3.1 Apa kahanan sing bakal ditindakake perjanjian iki?

ARTMO bisa, kanthi mutusake, mungkasi persetujuan iki, akses menyang Situs utawa Platform tanpa ana kabar kanggo sampeyan. Sasampunipun mungkasi, kabeh hak lan kewajiban bakal dipateni liyane saka hak lan kewajiban kasebut sing perlu kanggo ngolah pesenan sing sadurunge wis rampung.

Yen ana rencana pembayaran ambalan (langganan PLUS utawa PRO) kita bakal mbalekaken jumlah kasebut kanggo wektu nyata.

Waca liyane ing bagean 2. Gunan lan mbayar


3.2 Kepiye carane mbatalake langganan vendor?

Sampeyan bisa mbatalake utawa mudhunake langganan BASIC gratis kapan wae.

Sawise ndhaptar langganan vendor sampeyan bakal duwe dashboard dhewe kanggo ngatur lan upload karya seni sing ditawakake ing toko (koleksi).

Ing DASHBOARD (ndeleng gambar ing ngisor iki) sampeyan bakal nemokake item menu  SETTINGS. Banjur bukak> langganan. Ana sampeyan bakal weruh HARGA PRETING. Sampeyan bisa uga nganyarke saka BASIC utawa mudhun utawa mbatalake rencana langganan mbayar.

Nalika nampa kabar panjalukan pembatalan, kita bakal ngupayakake karya seni sing didaptar ing toko saka ARTMO situs web ing dina kerja 2.

4.1 Kepiye cara mbayar nalika karya seni didol?

Cara paling cepet lan paling gampang yaiku akun PayPal. Yen sampeyan ora duwe akun PayPal, sampeyan kudu menehi rincian kertu kredit utawa akun bank supaya bisa mbayar kanthi manual mbayar. Yen biaya transfer dhuwit utawa biaya konversi mata uang, kita bakal nyuda jumlah total saka pituwas.


4.2 Kapan aku bakal mbayar?

Yen sampeyan ora nampa bali:
Sanalika pembayaran saka pembeli wis dibersihake ARTMOakun pamukiman.

Yen sampeyan nampa bali:
Sampeyan bakal dibayar sawise karya seni sing wis adol wis dikirim menyang panuku lan wis ditampa saka panuku. Amarga iku, kita mbutuhake konfirmasi pangiriman saka panuku. Sawise pengiriman dikonfirmasi lan wis teka, kita bakal mbayar miturut jadwal mbayari / muter. Ing kasus kasebut, pembayaran umume siap diproses, mula pangiriman mbutuhake wektu.

Ing kasus kasebut, umume, sampeyan ora bisa ngatur pengiriman sadurunge pembayaran saka panuku sampeyan wis dibatalake ing akun pemukiman kita lan dikonfirmasi kanggo sampeyan.

Transaksi PayPal biasane paling cepet lan dibersihake biasane sajrone jam 12 nganti jam 24.

Pembayaran Kertu Kredit, nalika ditampa ing ARTMOakun penyelesaian, wiwitane dibayangke minangka saldo sing ditundha. Umume bank nyepetake pembayaran yen wis ditampa, sanajan sawetara butuh sawetara dina ekstra supaya kasedhiya.

5.1 Apa syarat sing kudu aku lakoni supaya bisa adol ing Situs iki?

Sampeyan kudu umure luwih saka 18 taun dadi Pembekal ARTMO situs web. Kanthi nampa Katentuan kasebut, sampeyan makili lan njamin manawa umure paling ora umur 18.

Sampeyan uga tambahan manawa kabeh informasi sing diwenehake ARTMO, kalebu nanging ora winates ing jeneng lan negara sing dipanggoni, foto karya seni, lan spesifikasi kriya kasebut akurat, jujur ​​lan tetep digatekake.


5.2 Mesthi aku dadi pencipta Artworks sing dakkarepake ing ARTMO toko?

Sampeyan njamin yen sampeyan sing nitahake lan pemilik tunggal lan eksklusif kabeh Artworks sing dituduhake ARTMO utawa sampeyan duwe karya seni minangka kolektor utawa sampeyan dadi konsignor (yaiku Galeri sing makili para seniman, manajer artis, lan sapiturute) Artworks kaya sing wis diwenehake langsung dening pangripta.

Sampeyan uga menehi jaminan manawa sampeyan wis entuk kabeh clearances, lan ngakoni manawa sampeyan bakal tanggung jawab kabeh biaya lan biaya sing gegandhengan karo hak pihak katelu sing perlu kanggo nampilake lan adol Artworks ing Situs kasebut.


5.3 Apa watesan sing ditrapake kanggo Artworks sing bisa aku adol ing ARTMO situs web?

Kabeh Artworks sing dituduhake kanggo didol ARTMO kudu karya seni asli sing asli utawa kriya edhisi winates asli.

Kabeh karya seni siji-saka-jinis kudu ditandatangani dening pangripta utawa diiringi sertifikat keaslian sing ditandatangani dening pangripta.

Kabeh kesan sing didol saka cetakan cetak terbatas kudu diwenehi nomer sing cocog karo urutan sing digawe. Jumlah saben kesan kudu dicenthang kanthi jelas ing Artwork dhewe utawa sertifikat keaslian sing ana gandhengane.

Yen sampeyan adol karya seni pribadi, sing durung digawe dhewe, minangka kolektor, mula sampeyan kudu menehi sertifikasi keaslian.


5.4 Watesan sing ditrapake kanggo Konten sing pengin dakpunggahake ing ARTMO situs web?

Sampeyan ngakoni lan setuju manawa sampeyan tanggung jawab kabeh kanggo Konten Artwork sing diwenehake ARTMO. Sampeyan ora bisa nyedhiyakake bahan kanggo upload sing nglanggar, nyalahi panggunaan utawa nglanggar paten pihak katelu, hak cipta, merek dagang, rahasia dagang, hak moral utawa hak kekayaan intelektual liyane, utawa hak publisitas utawa privasi, utawa nyebabake pelanggaran undang-undang sing ditrapake utawa angger-angger.

ARTMO nduweni hak kanggo mbusak dhaptar Dhaptar utawa Artwork saka situs web sawayah-wayah kanthi mutusake.


5.5 Kepiye lan kapan ARTMO diijini nggunakake kontenku?

Kanthi ndhaptar lan dadi Pembekal lan menehi konten Artwork supaya bisa diunggahake ARTMO hak ing saindenging jagad, non-eksklusif, bebas royalti, lisensi sing bisa dikandhani, ndeleng, ndeleng, nggunakake, salinan, pembaharuan, distribusi, nampilake publik, umum lan ngirim konten Artwork liwat kabeh ARTMO saluran online (kalebu Situs, Platform lan situs lan platform pihak katelu, kayata ARTMOKaca lan grup Facebook, Twitter, Weiboa, Instagram, lsp.) ing media sing saiki wis dingerteni utawa durung dingerteni. Hak lan lisensi iki mung kanggo tujuan ngaktifake ARTMO nggunakake konten sampeyan kanggo promosi promosi ARTMO platform. ARTMO aja ngaku, lan bisa uga ora nglanggar, hak kepemilikan ing Konten Karya Seni sampeyan. Sampeyan ngakoni manawa siji-sijine kompensasi sing bakal sampeyan tampa kanggo lisensi kasebut, yen ana, bakal ana ing bentuk Pembagi Penghasilan Pemasok, sing mung bisa dibayar nalika adol karya seni liwat ARTMO situs web, lan ditetepake mengko ing dokumen iki.

6.1 Apa aku ora tanggung jawab tumrap Listings Artwork?

Tanggung jawab sampeyan kanggo mesthekake yen kabeh bahan kanggo dhaptar sing dikirim ARTMO makili Artworks sing ditawakake didol kanthi tingkat akurasi paling dhuwur. Spesifikasi sing ora akurat utawa gambar sing mblusukake materi dikirimake minangka bagean saka Listing Karya Seni sing didol saka Penjualan Karya, ARTMO nduweni hak kanggo debit biaya sing ana gandhengane karo panjalukan ngasilake pelanggan saka ARTMO imbangan akun.


6.2 Apa ana watesan babagan kepiye harga rega Artworks?

Ora, iku tanggung jawabe kanggo sampeyan.

Nanging, kita suggest duwe rega sing padha ing kabeh saluran lan toko online, nalika sampeyan nawakake artworks amarga pelanggan bakal bingung yen bisa nemokake karya seni sing padha ing macem-macem saluran kanthi rega sing beda.

Nanging, wiwit ARTMO ora ngisi komisi penjualan, kanggo ARTMO dianggep cukup larang yen rega sing dinyatakan ing kene luwih murah tinimbang ing toko liyane.


6.3 Apa aku tanggung jawab kanggo netepi pesenan sing diselehake kanggo Artworks diterbitake kanggo didol?

Tanggung jawab sampeyan kanggo ngatur kemasan lan kiriman Artworks kanggo kiriman menyang Pelanggan sing dituduhake menyang sampeyan liwat ARTMO situs web. Sawise alamat para panuku dikenal dadi tanggung jawab kanggo riset tarif pengiriman sing tepat banjur pilih kurir sing luwih disenengi.

Jumlah biaya pengiriman kudu diwenehake menyang panuku ing ndhuwur rega adol, kajaba sampeyan milih kanggo nutupi biaya kasebut. Yen sampeyan ora milih kanggo nutupi biaya, mula sampeyan kudu menehi informasi ARTMO babagan total biaya pengiriman supaya bisa diaktifake ARTMO kanggo ngisi pembeli.

ARTMO ora bakal tanggung jawab karo kerugian sing ana akibat amarga tarif sing ora akurat.

Artworks kudu dibungkus lan dikirim miturut syarat umum saka perusahaan pengiriman sing disenengi, kayata FedEx, DHL, lsp.

Saben pengiriman kudu diiringi nomer pelacakan. Nomer pelacakan kudu dikirim menyang ARTMO liwat email sanalika sawise pengiriman dikirim. Pangiriman karo perusahaan sing ora bisa nyedhiyakake pelacakan ora kudu digunakake.

Sawise ngirim item sing kudu dikirim ARTMO lumantar email sing disalin resi pangirim.

Yen syarat kasebut ora bisa ditemoni, ARTMO nduweni hak kanggo debit biaya sing ana gandhengane karo panjaluk bali utawa panjalukan saka pelanggan ARTMO imbangan akun.

Sampeyan tanggung jawab kanggo tundhuk kabeh peraturan pajak lokal babagan dodolan sing wis rampung, lan kalebu dokumentasi utawa invoice sing dibutuhake ing paket sing dikirim.

7.1 Kepiye carane bakal dilaporake babagan pesenan sing diwenehake kanggo Artworks liwat ARTMO?

Yen pesenan wis diselehake kanggo salah sawijine Artworks, sampeyan bakal nampa kabar konfirmasi kanggo alamat email kabar sing dipilih, kalebu kabeh rincian sing dibutuhake kanggo kiriman Artwork menyang Pelanggan. Sampeyan uga bakal nemokake kabeh informasi sing gegandhengan ing DASHBOARD.


7.2 Kepiye lan kapan kepiye ARTMO ngumpulake pembayaran saka Pelanggan kanggo pesenan sing diselehake kanggo Artworks?

Sampeyan mung bakal nampa email konfirmasi pesenan yen Pelanggan sing wis menehi pitakonan wis sukses mbayar lengkap kanggo utang. Pembayaran ditahan kanthi aman dening ARTMO ing akun nganti konfirmasi kiriman lan kadaluwarsa ARTMOPeriode bali kaya sing wis ditemtokake ing ARTMOKabijakan Wangsul Pelanggan saiki.


7.3 Yen bakal ARTMO transfer bathi kanggo Artworks sing aku wis adol ing konsumen ARTMO situs web?

Pendapatan sampeyan, sing ditetepake mengko ing dokumen iki, bakal ditrapake liwat mekanisme pambayaran sampeyan sawise kadaluwarsa ARTMOWektu ngasilake, tundhuk karo wektu administrasi lan reresik sing dibutuhake lan sesuai karo ARTMOJadwal Pembayaran saiki.

ARTMO berhak nyegah Pendhaftaran kanggo Dijual tartamtu yen ana, utawa ana ARTMOPendapat sing muni, umume kedadeyan, sengketa karo sampeyan utawa Perselisihan, nganti regejegan kasebut ARTMOkepenak sing kepenak.

8.1 Apa aku kudu nampa panjaluk supaya mbalekake lan mbalekno Artworks sing didhawuhi liwat ARTMO situs web?

Kanthi nggawe dhaptar karya seni digawe, sampeyan setuju nawakake ARTMOKabijakan Wangsul Pelanggan ing situs saiki babagan penjualan sing diasilake. Kabeh panjaluk sing dikirim dening Pelanggan ditampa, diproses lan disusun miturut ARTMO. Sampeyan bakal nampa kabar liwat alamat email kabar sing dipilih babagan panjaluk bali sing wis disetujoni kanggo Artworks sing wis sampeyan adol ARTMO, uga email konfirmasi luwih lengkap sawise tanggal lan layanan koleksi wis disusun.


8.2 Sapa sing tanggung jawab kanggo biaya kirim bali saka Artworks ing ngisor iki ARTMOkawicaksanan bali?

ARTMO ora bakal mbayar bali dening kurir menyang alamat ngasilake sing dipilih saka Artworks apa wae ARTMOKebijakan Wangsul Pelanggan. ARTMO duwe hak kanggo neliti, lan supaya debit biaya kiriman bali menyang akun sampeyan kudu dipercaya manawa bali minangka asil saka pelanggaran sampeyan saka Pedoman Praktek Paling Seller utawa Pandhuan Kemasan lan Pangiriman.


8.3 Sapa sing tanggung jawab kanggo biaya kerusakan transit menyang Artworks sing diutus liwat ARTMO situs web?

ARTMO ora bakal nanggung tanggung jawab kanggo ngrusak Artworks ing transit saka sampeyan menyang Pelanggan. Sampeyan mung tanggung jawab kanggo mesthekake yen sampeyan nggawe paket seni sing cukup miturut ARTMOPandhuan kemasan lan kirimake liwat layanan sing dibutuhake miturut Kebijakan Pengiriman.

Sampeyan ngakoni manawa ana kiriman utawa pandhuan pengiriman sing diwenehake ARTMO ing wangun artikel pitulung utawa koresponden dhukungan teka kanthi jaminan tanpa aman yen dituruti.

Yen sampeyan ora ngamanake asuransi transit kanggo Artwork apa wae sadurunge dikirim, sampeyan nindakake kanthi resiko dhewe.

ARTMOKebijakan Pengiriman & Bali, sing diwajibake kanggo kabeh sing adol >> Deleng ing ngisor iki ing kaca iki.

ARTMOPetunjuk Kemasan bisa ditemokake ing dashboard penjual.


8.4 Sapa sing tanggung jawab kanggo Artworks sing didhawuhi liwat ARTMO situs web ilang transit?

ARTMO ora bakal nanggung tanggung jawab kanggo Artworks ilang saka transit nalika arep menyang Pelanggan. Yen sampeyan ora ngirim Artworks liwat metode kiriman sing bisa ditrapake, mula kanthi resiko dhewe lan ARTMO nduweni hak kanggo nerbitake dana sing lengkap lan langsung menyang Pelanggan kanthi notifikasi ora kirim ing jangka waktu.

Panganggone situs web 9.1

Ing acara ora ARTMO tanggung jawab kanggo kerusakan apa-apa amarga panggunaan utawa ilang panggunaan, data, utawa bathi, apa tumindak kontrak, teledor utawa tumindak nyiksa liyane, amarga ora ana hubungane, utawa ora bisa nggunakake situs iki. Kita ora njupuk garansi manawa situs iki utawa server sing nyedhiyakake kasedhiya gratis saka virus utawa kewan omo.

Saindhenging ARTMO situs web, sampeyan bisa nemokake link menyang situs web pihak katelu. Wigati dimangerteni ARTMO ora tanggung jawab kanggo kabijakan privasi utawa konten situs pihak katelu.


Data pangguna 9.2

Nganti sejatine data pribadi diwenehake para pangguna ARTMO, data kasebut kudu diduweni ARTMO lan tundhuk karo Kebijakan Privasi lan ARTMO, Data Perlindungan Data 1998, GDPR Eropa lan angger-angger utawa peraturan sing ditrapake liyane ing ukum sing ana gandhengane. Yen sampeyan nampa data pribadhi saka pangguna saka Platform, sampeyan bakal netepi kabeh hukum lan peraturan sing ditrapake, yaiku ARTMO Kebijakan Privasi lan kabeh pandhuan liyane saka ARTMO.


Tanggung Jawab 9.3

ARTMO minangka papan lan nyedhiyakake pasar online lan galeri mung.

Situs lan Platform diwenehake kanthi dhasar "kaya". ARTMO ora nggawe perwakilan utawa jaminan babar blas sing ana gandhengane karo Situs iki lan Platform kanthi maksimal diidinake hukum. ARTMO ora bakal tanggung jawab karo kerusakan apa wae kalebu tanpa watesan, langsung, ora langsung, kerugian ora sengaja, punitive lan akibat (kalebu kerugian lan bathi data) sing metu saka Ketentuan iki utawa nggunakake Situs lan Platform, kasedhiya yen ora ana ing Katentuan kasebut bakal ngilangi utawa mbatesi tanggung jawab kanggo tiwas utawa cedera pribadi amarga asil saka teledor, penipuan utawa tanggung jawab liyane sing uga ora dikecualekake utawa diwatesi dening hukum.

Tanpa watesan ing ndhuwur, ARTMOTanggung jawab total lan agregat kanggo sampeyan, ora bakal ngluwihi jumlah sing bener-bener ditampa kanthi sampeyan sing adol karo Artwork liwat Situs utawa Platform.

Sampeyan kene mbayar rugi ARTMO lan njaga ARTMO lan perusahaan klompok kasebut, para sadean pihak katelu, direktur, pemegang saham lan karyawan ing kabeh wektu kanthi efektif lan tanggung jawab kanthi efektif lan nglawan kabeh tumindak, proses, tuntutan, panjaluk, biaya (kalebu, nanging ora diwatesi, biaya hukum; ARTMO), penghargaan lan kerusakan nanging ana akibat saka pelanggaran utawa kinerja sing ora sampeyan lakoni saka prekara, jaminan, perwakilan utawa kewajiban miturut Ketentuan iki utawa uga amarga transaksi karo sampeyan lan konsumen utawa panggunaan Situs iki. lan Platform.


9.4 Umum

Ketentuan kasebut ora nggawe hak sing bisa dileksanakake dening wong sing dudu pihak kasebut miturut Kontrak (Hak-hak saka Pihak Ketiga). Yen wis kasebut kanthi cetha ing Ketentuan iki, Ketentuan iki ngemot pangerten lengkap lan lengkap ing antarane para pihak lan ngganti kabeh pengaturan lan pangerten sadurunge, manawa ditulis utawa lisan, sing ana gandhengane karo prekara Ketentuan iki.

Katentuan kasebut ora bakal dianggep dadi kemitraan, usaha sama, kontrak utawa hubungan kerja antara pihak-pihak.

Sarat iki lan kewajiban utawa kewajiban ora kontrak sing njedhul utawa ana gandhengane karo Katentuan kasebut bakal diatur dening hukum Jerman lan pihak-pihak kasebut ngirimake ukum eksklusif pengadilan Jerman.

Kanthi nampa Syarat & Ketentuan kasebut, sampeyan uga nampa syarat Pengiriman & Bali ing ngisor iki. Teks ing ngisor iki bakal ditambahake minangka standar ing jeneng sampeyan kanthi tab produk (Kebijakan Pengiriman) menyang kabeh dhaptar produk supaya bisa dideleng, dipercaya lan dimangerteni, manawa sampeyan minangka penjual, sampeyan tanggung jawab:

  1. Sertifikasi Keaslianan bakal diwenehake bareng karo karya seni.
  2. Pesthekake alamat lan nomer telpon ing alamat sampeyan ARTMO profil pancen nyata. Yen sampeyan pengin nggunakake alamat sing beda kanggo pangiriman, mula banjur owah-owahan miturut prosedur mriksa metu.
  3. miturut ARTMOKebijakan pengiriman, mung operator dipercaya kayata FedEx, DHL utawa UPS sing bakal digunakake.
  4. Sawise karya seni ana ing kart sampeyan, ongkos kirim, kalebu asuransi, bakal diwilang adhedhasar alamat sampeyan. Biaya kasebut bakal ditambahake ing invoice sampeyan. Iki butuh wektu sing sethithik. Sampeyan bakal nampa email yen invoice wis dianyari.
  5. An ARTMO manajer toko bakal ngubungi sampeyan kanthi langsung, liwat email, Skype, WhatsApp utawa telpon supaya bisa ngonfirmasi kabeh rincian lan luwih lanjut.
  6. Saiki sampeyan pengin pungkasanipun mriksa metu item. Yen sampeyan ngganti pikiran, sampeyan isih bisa ngilangi barang ing cart. Yen sampeyan isih setya tuku, saiki sampeyan kudu ngrampungake proses mriksa lan mbayar ARTMO akun. Kanggo keamanan sampeyan, aku ora bakal nampa pembayaran sadurunge barang kasebut wis teka kanthi aman.
  7. Sawise mbayar, aku bakal ngemas lan ngirimake karya seni. Iki bisa uga nganti jam 48 wiwit kemasan kriya kudu rampung kanthi runtut. Yen ana wektu tundha, amarga kahanan sing ora dingerteni, sampeyan bakal dilaporake asap.
  8. Sawise item wis siyap, sampeyan bakal nampa nomer pelacakan sing ngidini sampeyan ngetutake pengiriman ing situs web operator langsung. Penting kanggo dicathet yen yen kirim internasional, bisa uga ana tundha khusus. Iki ora biasa lan ora bakal nyebabake sampeyan gupuh.
  9. Yen barang kasebut tiba, sampeyan kudu mriksa kemasan lan barang kasebut langsung, ing ngarepe wong sing ngirim. Yen ana kerusakan, sampeyan kudu laporake menyang wong sing ngirim. Mangga nggawe foto sing jelas nuduhake kabeh kerusakan. Sembarang keluhan sawise menehi tandha panrimo kirim ora bakal ditampa, uga ora oleh aku utawa perusahaan asuransi.

Kebijakan Wangsulanku:

Aku nampa bali ing dina 7 sawise sampeyan nampa barang kasebut. Sampeyan kudu menehi informasi ARTMO babagan keputusan sampeyan kanggo ngasilake kriya, nggunakake email (hello @artmo. com). Sampeyan kudu bali sajrone 48 jam kanthi nggunakake bahan pengepakan lan operator pengiriman sing padha. Kabeh biaya kudu ditanggung sampeyan kalebu asuransi pengiriman. Sawise barang wis tekan kanthi aman ing alamat artis lan sawise dikonfirmasi ora rusak ARTMO bakal mbalekaken regane net (ora kalebu biaya kirim lan asuransi).