gambar seni graffiti dinosaurus ilusi 3d

Artworks Telung Dimensi

Artis jalanan Prancis, Scaf nggawe ilusi 3D, ukuran gedhe lan campur tangan kutha. Nyemburake semprotane bisa kaya gaman, irisan artis Perancis nganggo irisan Scaf ing kutha.