overhead nembak saka ballerinas enom ing tutus cepet-cepet mudhun tangga

Bustling Ballerinas

Bustling Ballerinas Gambar 2002 iki nuduhake balerinas enom, umur enem nganti wolung taun, balap liwat lorong Sekolah Tari Tari Casina ing New South […]

Pantai Sydney sajrone jam emas dibanjiri pelayan lan pesiar pantai

Ngrampungake Mentalitas Surf

Nanggepi Utilitas Muncul Surf Sawise ditutup limang minggu, Pantai Bondi ing Sydney wis mbukak maneh kanggo para perenang lan para peluncur.

Kabeh Duwe Kaendahan

Kabeh duwe kaendahan ... nanging ora kabeh wong bisa ndeleng. Graffiti | Ing Melbourne | Australia POTD 20181216 | Fotografi dening Annie Spratt