Topeng pasuryan Mona Lisa, virus corona covid-19 ponsel seni Barcelona

Mona Lisa ing Kongres Dunia Seluler

Mona Lisa ing Kongres World World People ngirim poster ing dalan Barcelona dening seniman kutha Italia Salvatore Benintende, utawa TVBoy, sing nggambarake Leonardo […]