Pertandingan tomat pangan mbuwang festival jalan ing Spanyol dadi podo abang sing nyenengake

Perang Donya

Pangan Perang La Tomatina minangka festival Spanyol sing misuwur lan global, sing dianakake ing kutha Valencian ing Buñol ing sisih wétan Spanyol.