Diplo DJing ing ruang tamu nglawan latar mburi ijo

Diplo Terus Pesta

Diplo Tetep Pesta Bebarengan ing Partai, Youtube, lan Twitch, DJ sing dikenal kanthi internasional, Diplo, yaiku musik live streaming nganti ewu pamirsa.

telung penari sing nganggo kostum biru sing nyenengake sajrone pawai karnaval ing Rio de Janeiro, Brasil nalika karnaval

Pahargyan Samba Surreal

Samba Surreal Sajrone Karnival taun iki ing Rio de Janeiro, anggota sekolah sambel Portela nganakake ing Sapucaí Sambadrome.