es pemotong esuke cityscape city skyline Harbin China pola geometri pola beku kali

Pemotong es

Pemotong Ais Kanggo nyiapake festival es lan salju Harbin, para pekerja nggunakake mesin kanggo ngethok es sing gedhe.

Lampu salju salju kutha Harbin China nuduhake lampu warna-warni ing musim dingin

Ice City

Ice City Sugeng rawuh ing Harbin, sawijining kutha ing North East China, sing saben taun dadi festival es lan salju salju suwene rong wulan.

Bentuk Arca SHANGHAI Jing'an Taman Asli instalasi wesi

SHANGHAI | Taman Sculpture Jing'an

Ing sisih lor Jing'an, ana taman kulawarga sing grapyak isi karo patung taun. Taman Sculpture Jing'an, sing ana ing jejere Sejarah Alam Shanghai […]

kembang api bledosan kembang api ing ngarep omah China China Kinerja Gelombang Sembilan Elegy: Ledakan Acara pertunjukan kanthi stasiun Cai Guo-Qiang Power

Pedhot Floral

Floral explosions: Piagam introduksi saka artis Cai Guo-Qiang, The Wave Wave kinerja, Elegy, bab siji saka Elegy: Ledakan Acara nuduhake pirang-pirang jeblugan warna-warni sing nglukis […]