seni jalanan wong loro nganggo topeng

Penyayang-jaman Pandemi

Pencinta Umur Pandemi ing saindenging jagad, seniman jalanan wis nggunakake pakaryan kanggo nggambarake kasunyatan anyar sing ngubengi dheweke.

Diplo DJing ing ruang tamu nglawan latar mburi ijo

Diplo Terus Pesta

Diplo Tetep Pesta Bebarengan ing Partai, Youtube, lan Twitch, DJ sing dikenal kanthi internasional, Diplo, yaiku musik live streaming nganti ewu pamirsa.

papat biksu nganggo jubah oranye mlaku ing garis nganggo topeng covid-19

Sami-sami Nganggo Topeng

Sami-sami karo Topeng Ing Bangkok, Thailand, para Buddha Buddha nganggo tameng rai lan topeng kanggo nglindhungi awake saka coronavirus nalika njupuk sedekah.