wanita dicelup nalika nari tango karo kancane

Milonga Piandel

Milonga Piandel Karla Gachet dikenal kanggo proyek foto dheweke sing nggawe dokumentasi urip ing Amerika Latin.

telung penari sing nganggo kostum biru sing nyenengake sajrone pawai karnaval ing Rio de Janeiro, Brasil nalika karnaval

Pahargyan Samba Surreal

Samba Surreal Sajrone Karnival taun iki ing Rio de Janeiro, anggota sekolah sambel Portela nganakake ing Sapucaí Sambadrome.