Fotografi drone njupuk truk ing uyah sing rata ing Bolivia ing wayah wengi

Lapangan Tanpa wates

Bidang gambar tanpa wates Drone wiwit wiwit mbatesi bidang fotografi, sing nggawe seniman nggawe lan njupuk adegan anyar.

Landscape Railway Warped kanthi Sepur Biru

Landskap Surreal Istanbul lan Amerika

Aydin Buyuktas, seniman efek visual adhedhasar Istanbul, nggunakake fotografi kanggo nggawé ulang donya sing mung bisa ditemoni ing impen, utawa film "Insepsi." Dheweke […]