landasan gelap madhangi siluet model sajrone pertunjukan busana YSL

Siap-siyap Nganggo Larian

Nganggo Siap Sajrone minggu fashion Paris ing taun iki, Yves Saint Laurent nampilake koleksi musim gugur / musim dingin wanita ing musim sayah 2020-21.