landasan gelap madhangi siluet model sajrone pertunjukan busana YSL

Siap-siyap Nganggo Larian

Nganggo Siap Sajrone minggu fashion Paris ing taun iki, Yves Saint Laurent nampilake koleksi musim gugur / musim dingin wanita ing musim sayah 2020-21.

Jean-Paul Gaultier 50 Taun landasan nuduhake desain desain haute couture

Jean-Paul Gaultier

Perancang Prancis Jean-Paul Gaultier, pencipta flamboyant, nuli sujud kanggo menehi tandha 50 taun ing bisnis kasebut. Iconic Cone Bra Madon didol […]

Tren Musim Panas

Tren saka Fashion Fashion musim panas ketemu. Model nuduhake desain musim semi lan musim panas 2019 saka omah fashion Gaia ing Cina […]

Applied nglukis

Disalin Artis Artis Ketebalan | Ing Minggu Fesyen China, Hu Sheguang nampilake koleksi kanggo musim semi sing bakal teka. Model kasebut bisa uga lungguh ing […]