kaca crita saka film "Parasite"

Sadurunge "Parasite"

Sadurunge "Parasite" Sadurunge Bong Joon-Ho's Parasite minangka film sing diakoni sacara kritis, plot inventori film iki mung minangka seri papan tulis.

Pahlawan animasi Film Film mandheg mandheg mandhegake Jason lan Argonauts

Ray Harryhausen lan Seni Efek Khusus

Tentara balung lan dinosaurus mangan wong mung sawetara repetoire Ray Harryhausen saka efek khusus, sing nambah animasi gerakan mandheg menyang seni sajrone […]