landasan gelap madhangi siluet model sajrone pertunjukan busana YSL

Siap-siyap Nganggo Larian

Nganggo Siap Sajrone minggu fashion Paris ing taun iki, Yves Saint Laurent nampilake koleksi musim gugur / musim dingin wanita ing musim sayah 2020-21.

PARIS FOTO | Nov 07 - 10, 2019

Grand Palais Avenue Winston Churchill 75008 Paris Métro: garis 1 & 13 Champs-Élysées Clemenceau Bus: garis 92, 32, 42, 72, 73, 80, 83, 93 Waca […]