museum ludwig koleksi pameran seni Cologne seni pameran seni seni lukisan pribadi pribadi lukisan galeri

KOLEKSI | Museum Ludwig | Koleksi permanen

Koleksi Pop Art sing paling wiyar ing Eropa, koleksi Picasso paling gedhe nomer telu ing donya, salah sawijining koleksi sing paling penting ing Ekspresionisme Jerman, karya sing pinunjul […]

Pimpinan Fraternity Kiss Dmitry Vrubel Soviet Leonid Brezhnev Presiden Jerman Wétan Erich Honecker Berlin Tembok seni seni

Kiss

The Kiss Decades sawise tiba saka Tirai Besi, graffiti seni tembok tetep dadi salah sawijining obyek wisata paling misuwur ing Berlin.