kutha seni jalanan mural seni buta kutha The Shipwreck of Bienvenu Ella Pitr

Gergasi Ngaso

Nggawe seniman Giant Kanggo Prancis Prancis Ella lan Pitr, lanskap kutha minangka papan dolanan ing ngendi para raksasa nyembara lan papan kabeh ana.