seni jalanan wong loro nganggo topeng

Penyayang-jaman Pandemi

Pencinta Umur Pandemi ing saindenging jagad, seniman jalanan wis nggunakake pakaryan kanggo nggambarake kasunyatan anyar sing ngubengi dheweke.