es pemotong esuke cityscape city skyline Harbin China pola geometri pola beku kali

Pemotong es

Pemotong Ais Kanggo nyiapake festival es lan salju Harbin, para pekerja nggunakake mesin kanggo ngethok es sing gedhe.

Lampu salju salju kutha Harbin China nuduhake lampu warna-warni ing musim dingin

Ice City

Ice City Sugeng rawuh ing Harbin, sawijining kutha ing North East China, sing saben taun dadi festival es lan salju salju suwene rong wulan.