Benteng kuno salju salju ing Uzbekistan kanthi warna sing luwih peteng

Kebangkitan Jalan Sutra

Kebangkitan Jalan Sutra Miturut legenda kaping 11, Ark saka Bukhara minangka kubu kuno sing dibangun dening pahlawan epik Siyvush.

Ing awal ana Art.

Lukisan guwa kuna ing Somaliland Tumindake nggawe tandha kanggo komunikasi babagan manungsa liya kayadene dicantumake banget.