es pemotong esuke cityscape city skyline Harbin China pola geometri pola beku kali

Pemotong es

Pemotong Ais Kanggo nyiapake festival es lan salju Harbin, para pekerja nggunakake mesin kanggo ngethok es sing gedhe.