Lampu salju salju kutha Harbin China nuduhake lampu warna-warni ing musim dingin

Ice City

Ice City Sugeng rawuh ing Harbin, sawijining kutha ing North East China, sing saben taun dadi festival es lan salju salju suwene rong wulan.