Bayangake Menara Damai Yoko Ono John Lennon memori seni pamasangan seni Teluk Kollafjorour cedhak lampu kolom Pulo Jepangkkavik

Art kanggo Damai

Art kanggo Damai Menara Damai Damai iku minangka pengeling-eling digawe saka seniman lan musisi Jepang-Amerika Yoko Ono.

travel

Voyager Sólfarið - Sun Voyager, Reykjavík, Islandia; patung dening Jón Gunnar Árnason.