Bangunan pameran seni Venice Biennale kreteg patung Lorenzo Quinn instalasi kanal banyu saluran tangan sing terus nyabrang banyu

Venice Italia

Venice Italia Artis Gedung Italia Lorenzo Quinn, instalasi arca sing nuduhake enem pasangan tangan arching nggawe jembatan liwat saluran banyu Venetian […]

Marang Grey Tristesse

Marang Grey Tristesse Karya iki judhul kanthi irah-irahan "Pamburu Pamburu" lan asale saka seniman Italia Federico Massa, luwih dikenal kanthi jeneng Lena Cruz. Gambar dituduhake [...]