pasir segara pantai esuk pasir tokoh patung misterius

Papan Liyane

Liyane Merseyside, UK | Potongan patung digawe ing taun 1997 dening seniman Inggris, Sir Antony Gormley. Dumunung ing Pantai Crosby ing Merseyside, Inggris, kalebu […]

Dock promenade buta kapal kapal laut saka impian Royal de Luxe Liverpool

Raksasa

The Buta Marionette raksasa iki yaiku tumitah perusahaan téater Prancis Royal de Luxe.