Pameran Seni MoMa Degenerate Entartete Kunst lukisan museum galeri seni german sensasi dispensatif nazi germany

YORK Anyar | MoMA | Gelar Seni

Pameran digital iki nampilake pilihan karya ing koleksi MoMA sing dianggep Entartete Kunst ("seni kamlarikan") lan pungkasane dicopot saka museum milik negara Jerman dening […]

Enggal wengi ambungan ngambung taun 1941 40 fotografi foto tradisi New York

Kissing Taun Anyar

New Year's Kisses New Year's Eve ing Sepatu Kuda Intan ing New York, tanggal 31 Desember 1941.

Cardi B 2019 Met Gala Metropolitan Museum of Art Dress maroon bulu kanthi sepur dawa

Cardi B

Cardi B ... ... teka kanggo Gala Met 2019 20191207 ing Museum Seni Metropolitan. POTD XNUMX | Gambar ora dingerteni

Door Audrey

Door Audrey Kita njupuk liburan sing apik banget karo kanca-kanca, mung mlaku-mlaku ing saindenging kutha NY, nemokake dalan-dalan sing apik tenan lan warna lan rahasia, lan […]