kekuwatan muter radikal Valie Export penindasan wanita ekstrem sing ditindhes lanang

Power Play

Power Play Valie Export, yaiku seniman Austria sing misuwur kanthi foto lan penampilan radikal babagan awak wanita lan pandangane lanang.

patung seni cat seni manungsa nutupi wanita warna-warna warna wanita sing nyiram Millie Brown Celeland Bodies

Patung Manungsa

Arca Manungsa seni Inggris, Millie Brown, dadi patung manungsa amarga cat warna-warna diwutahake ing sirah lan awake.

kembang api bledosan kembang api ing ngarep omah China China Kinerja Gelombang Sembilan Elegy: Ledakan Acara pertunjukan kanthi stasiun Cai Guo-Qiang Power

Pedhot Floral

Floral explosions: Piagam introduksi saka artis Cai Guo-Qiang, The Wave Wave kinerja, Elegy, bab siji saka Elegy: Ledakan Acara nuduhake pirang-pirang jeblugan warna-warni sing nglukis […]

Lukisan kinerja | Feng Rong Huang

Lukisan kinerja | Musik, Seni & Tari Feng Rong Huang kabeh digabung kanthi cara sing inovatif, menarik lan paling kreatif kanggo nggawe 3 sing ora apik […]

Dijupuk ing Jeneng Art | Chris Burden

Dijupuk ing Jeneng Art | Chris Burden Dokumentasi cendhak iki mengeti karya konseptual pungkasan Chris Burden karya landmark "Tembak," ing sawijining […]