instalasi seni joker provokatif nggantungake taxidermy jaran

Babagan

Jaran Karo Karo jaran sing disikat lan jamban emas, Maurizio Cattelan saestu dadi provokator ing jagad seni.

Kayu bakar gurita kayu musim panas gedhe kanggo festival musim panas

Burning Man

Manungsa ngobong Saben taun kutha sak wentoro munggah saka ara-ara samun ing Amerika Serikat sisih kulon ing Black Rock City.

dune mindhah grup seni pagelaran pagelaran gunung sing kerjane bareng karo Francis Alÿs

Ngalihake Gunung

Ngalihake Gunung ... (utawa ora). Gambar kasebut minangka potongan kinerja dening Francis Alÿs wiwit taun 2002, sing diarani Nalika Iman Ngalih Pegunungan. Cogané kanggo potongan kasebut […]

kutha seni jalanan mural seni buta kutha The Shipwreck of Bienvenu Ella Pitr

Gergasi Ngaso

Nggawe seniman Giant Kanggo Prancis Prancis Ella lan Pitr, lanskap kutha minangka papan dolanan ing ngendi para raksasa nyembara lan papan kabeh ana.

demonstrasi klompok demonstrasi darurat klompok demonstrasi massa punah pemberontakan London Museum Sejarah Alam London

Pungkusan Massa Enam

Kepupusan Massen Keenam ing Museum Sejarah Alam London, demonstrasi saka klompok demonstrasi 'darurat darurat' Extinction Rebellion tahap mati.

Proud

Bangga wong jog munggah langkah-langkah sing dicet pelangi ing Franklin D Roosevelt Four Merdeka ing New York sajrone wulan Pride. POTD 20190628 | Fotografi […]