telung penari sing nganggo kostum biru sing nyenengake sajrone pawai karnaval ing Rio de Janeiro, Brasil nalika karnaval

Pahargyan Samba Surreal

Samba Surreal Sajrone Karnival taun iki ing Rio de Janeiro, anggota sekolah sambel Portela nganakake ing Sapucaí Sambadrome.

Bocah lanang Brasil lungguh ing pundhak wong lanang Brasil kanthi nyenengake para penonton bal-balan

Nyenengake Gol - Juara Copa

Nyenengake Gol Ing final Copa Libertadores, para penggemar tim bal-balan Flamengo ing Brazil dadi bungah nalika Gabriel Barbosa melu nglawan juara bertahan […]