Diplo DJing ing ruang tamu nglawan latar mburi ijo

Diplo Terus Pesta

Diplo Tetep Pesta Bebarengan ing Partai, Youtube, lan Twitch, DJ sing dikenal kanthi internasional, Diplo, yaiku musik live streaming nganti ewu pamirsa.