Topeng pasuryan Mona Lisa, virus corona covid-19 ponsel seni Barcelona

Mona Lisa ing Kongres Dunia Seluler

Mona Lisa ing Kongres World World People ngirim poster ing dalan Barcelona dening seniman kutha Italia Salvatore Benintende, utawa TVBoy, sing nggambarake Leonardo […]

Pertandingan tomat pangan mbuwang festival jalan ing Spanyol dadi podo abang sing nyenengake

Perang Donya

Pangan Perang La Tomatina minangka festival Spanyol sing misuwur lan global, sing dianakake ing kutha Valencian ing Buñol ing sisih wétan Spanyol.

Antarane Garis

Antarane Lines Mist ngubengi sudhut flysch ing Basque Coast ing Spanyol. Flysch gantian lapisan endapan sing tipis lan kasar, nggawe […]