kaca crita saka film "Parasite"

Sadurunge "Parasite"

Sadurunge "Parasite" Sadurunge Bong Joon-Ho's Parasite minangka film sing diakoni sacara kritis, plot inventori film iki mung minangka seri papan tulis.